Hej! Szukam tableta idealnie nadającego się do gier np. do MMO itp. Najlepiej aby tablet posiadał 32 gb pamięci oraz przynajmniej 2gb ramu. Cena do 2000 zł.
Tablet do gier
Chłopie,już lepiej lapka kupić.
@ UP może polecisz jakiegoś do 2000 ?
2000zł. to granica nie do przekroczenia?
kolega ma tego i nie narzeka http://www.komputronik.pl/product/155573/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Asus_X53SD_SX572.html
fajny ;p
co do laptopa fajnie jakby był podobny do tego co pokazał Xasarm, ale przydało by się też żeby nadawał się do szkoły /pracy/podróży
To w końcu on ma "wyglądać", czy ma być do grania?
najlepiej zeby nie był duzy, chdziły na nim mmo oraz zwykłe gry , nadawał się do podróży, szkoł itp.
Ale co chcesz żeby na nim poszło? Lol Ci wystarczy? A może BF3?
Wszystko zależy od tego co chciałbyś na na nim robić. Podaj przykłady gier, które chciałbyś na na nim odpalić.
np. Lol/ Metin2/ Nostale/ GW 2/ WOW podsumuwując wszystkie gry mmo. ale nie obraże się jeśli pójdą na nim trochę bardziej wymagające gry .
Ja posiadam tam takiego lapka za 2 tysiące http://allegro.pl/notebook-asus-x54hr-sx018-i2483692708.html i mi wystarcza do pracy i szkoły ;>
@Xasarm
Chyba napisał, ze za mniej wiecej 2000zl wiec logiczne jest, ze nie polecisz mu lapka z prockiem za 20900523020302304340zl zzzzzz
Chodzilo mi o to, o ile ta granice nie/mozna przeskoczyc
http://allegro.pl/samsung-305e5a-a6-3420-8gb-750gb-w7-3dmark-11-1020-i2461687546.html
Ja z kolei od niedawna mam takiego i jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony. Wiadomo stacjonarka chodzi o wiele efektywniej ale ten też daje rade
Hej! Szukam tableta idealnie nadającego się do gier np. do MMO itp. Najlepiej aby tablet posiadał 32 gb pamięci oraz przynajmniej 2gb ramu. Cena do 2000 zł.
Na prawdę? Tablet do gier? Co wyście ludzie poszaleli. Nie chce tutaj na kogoś specjalnie najeżdżać, no ale jak Ty sobie wyobrażasz granie na tablecie w jakieś mmo. W ogóle są jakieś szanujące się gry na tablecie?
@UP
Chłopie,już lepiej lapka kupić.
może polecisz jakiegoś do 2000 ?
packarda bella easy note z i5 2410m, 4gb ramu(można rozszerzyć), nvidią 540m(4gb) i jedyne co mi doskwiera to karta graficzna. Ale lole, wow, nostale latają bez najmniejszego problemu
Kurde, zapomniałem jak się nazywa.
Na prawdę? Tablet do gier? Co wyście ludzie poszaleli. Nie chce tutaj na kogoś specjalnie najeżdżać, no ale jak Ty sobie wyobrażasz granie na tablecie w jakieś mmo. W ogĂłle są jakieś szanujące się gry na tablecie?
No i po co sie udzielasz polaczku skoro nie masz na ten temat żadnego pojęcia.Tak, na tabletach da sie grać. W co? Shadowgun, dungeon hunter 1 i 2, nova 1, 2, 3, modern combat 1, 2, 3, order and chaos, asphalt 6 i 7, aralon, world of goo, max payne, gta 3, fifa, pes i wiele wiele innych. Do tego dochodzi masa emulatorow (w tym psx) oraz możliwość podłączenia pada od ps3.Poza tym tablet jest o wiele bardziej poreczny niż laptop i dłużej trzyma na baterii. Jeśli masz już coś kupowac, to bierz najnowszego transformera. I nie sluchaj tych imbecyli co niby znają sie na wszystkim i wszędzie muszą dorzucić swoje 3 grosze.
Da się grać nawet fajnie, ale jakość gry jest o niebo lepsza na lapku.
btw oo! dzięki za te tytuły, nie wiedziałem Shadowgun, właśnie wrzucam na tabka.
co do tabletów ma ktoś opinie na temat Sony Tablet S ?