Tablet i słuchawki

Potrzebuje kupić tablet do 200 zł który mógłbym oglądać youtuba, twitcha (ogólnie jakieś live). Moglibyście mi doradzić co kupić, bo ja na tych tabletach w ogóle się nie znam.

Też chciałbym kupić do tego tableta słuchawki bezprzewodowe wyciszające. Najlepiej żeby też nie były za droge.

Za takie pieniądze nie znajdziesz tableta, który będzie ci płynnie działał po sieci.

edit: a jak jesteś na prawdę zdesperowany to znalazłem coś takiego

http://www.krsystem.pl/manta_mid705_powertab-item-28845.html

MyTab 8 Mini Dual Core ok. 300 zł. Życzę szczęścia przy oglądania live'ów z tabletem za 200 zł, jeżeli w ogóle takie znajdziesz. Ew. ok. 500 zł możesz chyba kupić Samsunga Galaxy Tab 7.

Tablety w cenie do 200 zł to nie tablety a raczej chwyt marketingowy typu "każdy może być nowoczesny". Dobre tablecioszki to ok 400 za używkę. Co do słuchawek tutaj akurat polecę Ci Tracer Beat. Jak na słuchawki bezprzewodowe są naprawdę, ale to naprawdę fajne i dość wygodne biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość.

Czyli nie ma szans żeby na tablecie za 200zł oglądać live? Gdzieś od jakiej ceny mogę się spodziewać tableta żebym mógł oglądać?

Tak jak wyżej zostało wspomniane, musisz szykować ok. 450-600zł (chociaż do 500zł to raczej tylko 7")

Potrzebuje kupić tablet do 200 zł który mógłbym oglądać youtuba, twitcha (ogólnie jakieś live). Moglibyście mi doradzić co kupić, bo ja na tych tabletach w ogóle się nie znam.

Też chciałbym kupić do tego tableta słuchawki bezprzewodowe wyciszające. Najlepiej żeby też nie były za droge.