Tablet, który posiada rysik

Hej ! Jakiś czas temu zamieściłem na forum podobny temat, ale nikt nie podał dla mnie odpowiadającego tabletu. Szukam tabletu odpowiedniego dla ucznia liceum ( wiecie, dużo pisania itp.) Najlepiej aby był on odwzorowaniem tabletu Lenovo ThinkPad Indigo, tylko że może byc mocnejszy. Drugą bardzo ważną rzeczą jest fukncja "szkolnego notatnika"

Chodzi mi aby nadawał się on do rysowania, notowania i tak dalej.

Przykłady:

-HTC FLYER

-LENOVO THINKPAD INDGIO 10.1

-Samsung Galaxy Note

Hej ! Jakiś czas temu zamieściłem na forum podobny temat, ale nikt nie podał dla mnie odpowiadającego tabletu. Szukam tabletu odpowiedniego dla ucznia liceum ( wiecie, dużo pisania itp.) Najlepiej aby był on odwzorowaniem tabletu Lenovo ThinkPad Indigo, tylko że może byc mocnejszy. Drugą bardzo ważną rzeczą jest fukncja "szkolnego notatnika" [media=] Chodzi mi aby nadawał się on do rysowania, notowania i tak dalej.Przykłady:-HTC FLYER-LENOVO THINKPAD INDGIO 10.1-Samsung Galaxy Note

po pierwsze to nie studia i jak wyciagniesz tableta na lekcji to poprostu nauczyciel kaze ci go schowac albo go wezmie...wystarczy to POLSKA , w takie zreczy mozesz bawic sie na studiach ale nie w szkole;]? + tablet na adroidzie to syf , a z windowsem kosztuje okolo 2 tys . wystarczy? malo masz sklepow zeby zobaczyc na tablety?o kazda rzecz musisz sie pytac?

Fajna zabawka ale sądzę że nauczyciele mogą interpretować dwuznacznie posiadanie owego sprzętu na lekcji. Najlepiej udać się z takimi pytaniami na fora komputerowe lub do sklepu, nie każdego stać na zakup gry p2p a co dopiero tableta za ponad 2000zł.

Najpierw zrób tak jak ja i spytaj siebie 10 razy czy NAPRAWDĘ potrzebujesz tabletu do pisania notatek.

Długo myślałem nad kupnem Samsung Galaxy Note ale w końcu zdecydowałem się kupić taniego i wytrzymałego Kindle'a od Amazonu, nie jest to "czysty" tablet tylko czytnik e-booków, ale do trzymania setki lektur i skserowanych notatek na kolokwia/sprawdziany/kartkówki jest idealny, poza tym - bateria trzyma miesiąc, dostęp do internetu etc.

Ale jeśli naprawdę chcesz mieć tablet "do wszystkiego" to te z Samsunga albo HTC są chyba najlepszym wyborem (kieruję się tutaj głównie recenzjami i pozytywnymi opiniami).

Hej ! Jakiś czas temu zamieściłem na forum podobny temat, ale nikt nie podał dla mnie odpowiadającego tabletu. Szukam tabletu odpowiedniego dla ucznia liceum ( wiecie, dużo pisania itp.) Najlepiej aby był on odwzorowaniem tabletu Lenovo ThinkPad Indigo, tylko że może byc mocnejszy. Drugą bardzo ważną rzeczą jest fukncja "szkolnego notatnika"

Chodzi mi aby nadawał się on do rysowania, notowania i tak dalej.

Przykłady:

-HTC FLYER

-LENOVO THINKPAD INDGIO 10.1

-Samsung Galaxy Note