Witam.
Ostatnio mialem pare gorszych tygodni wiec chcialem umilic sobie zycie. Wczoraj dostalem wyplate i zastanawiam sie na co czesc tejze wyplaty przeznaczyc. Nigdy nie mialem Tableta/Tabletu ( nie jestem pewien formy tego wyrazu ) i zastanawia mnie czy warto? Co taki Tablet moze mi naprzyklad zaoferowac czego telefon nie moze? A jesli wlasnie bym sie juz na kupno tego zdecydowal to co polecacie? Cena max do 3 tysiecy zlotych. Kolejne pytanie to czy nie uwazacie ze inwestycja w lepszy telefon bylaby lepszym pomyslem? I wtedy takze prosze was o rady (Nie Iphone 6, mialem, nie przepadam). Zeby nie bylo ze nie podalem zadnych informacji, sprzet elektroniczny ma mi sluzyc jedynie do spedzenia milej czasu, typu sluchania muzyki/ogladania filmow i filmikow/grania no i siedzenia na facebooku gdy mam 3 godzinna przerwe miedzy jedna zmiana w pracy a druga lub gdy siedze w autobusie
Laczny budzet to 3 tysiace z hakiem, (bez oslony,futeralow,gwarancji) tego nie liczcie w budzecie to moge dokupic z dodatkowego budzetu )
P.S Nie bylem zbytnio pewien gdzie mam stworzyc ten temat, jesli zly dzial to prosze o przeniesienie.
Mvh Dave