Hej, na ten czas jestem zainteresowany kupnem tableta. Chodzi mi dobry tablet za niedużą cenę
Tablet
7 czy 10 calowe? Do ile zł?
Dobry za niedużą cenę ? Ipad 2.
Ipad 2 za nieduża cenę?
10 calowe
Acer Iconia A500 lub Asus Transformer.
a masz jakieś zdanie o Sony Tablet S ?
Ja polecę ci Wacoma:
http://www.komputronik.pl/product/138970/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Wacom_Bamboo3_Pen.html
jak nie ten, to ogólnie polecę ci Wacomy, bardzo dobre tabley mają.
nie chodzi mi o tablety graficzne
a masz jakieś zdanie o Sony Tablet S ?
Nie czytałem o nim, gdyż jak ja kupowałem swojego Transformera to jeszcze sony nie wyszedł, ale też powinien być ok. Ma trochę mniejszy wyświetlacz oraz słabszy przedni aparat. Ja osobiście doradzałbym Ci Transformera, ale koniecznie ze stacją dokującą. Dostajesz 2 porty usb, dodatkową baterie (ok. 8 godzin pracy), fizyczna klawiaturę, touchpad oraz slot kart SD. Jeśli zależy Ci na porcie usb, ale nie masz funduszy na Transformera wraz ze stacją to bierz Acera. Nie różni się praktycznie niczym, tylko wyświetlaczem. Podobno jest też trochę wolniejszy, ale nie sprawdzałem.
BlastBlue- człowieku jak się na czymś nie znasz to po co się wypowiadasz? W galeria MMO usłyszał, że wacomy są dobre do grafiki to tutaj już napisał chociaż pojęcie ma zerowe. Najpewniej nawet tego tableta nie masz. Sorry za offtop ale już za którymś razem widzę coś takiego i poprostu nie mogłem się powstrzymać. Pewnie będzie warn ale jak wpłynie to na BlastBlue to warto.
@down
A co mi zrobisz? Teraz się tłumacz to nie pierwszy twój taki post na temat na który nie masz pojęcia. A co do tego, że nie masz tableta to po prostu się domyślam.
Słuchaj nie kozacz tak do mnie, bo źle na tym wyjdziesz. Nazwa tematu to tablety, więc pomyślałem, że graficzne, bo takie jest moje pierwsze skojarzenie. Poza tym, skąd wiesz, że takiego tableta nie mam? Poza tym nie popadaj w paranoję - za takie coś warna nie dostaniesz, ale jak tak się prosisz...
Hej, na ten czas jestem zainteresowany kupnem tableta. Chodzi mi dobry tablet za niedużą cenę