Tabletki na sen

Witam, poszukuje jakiś dobrych tabletek na sen bez recepty.

Może zamiast łykać tabletki od razu to po spróbuj np. ciepłe mleko przed snem ( mi osobiście pomaga zasnąć)

A mi z racji tego że mleka pić nie mogę, pomaga gorąca herbata z "wkładką".

na dobre spanie to joint, zawsze pomaga.

na dobre spanie to joint, zawsze pomaga.

Tak, bo ty kiedyś go zapaliłeś. W ogóle to za propagowanie narkotyków na forum, gdzie zagląda mnóstwo osób niepełnoletnich powinieneś otrzymać bana.

Wracając do tematu: Na sen mogę polecić Melatoninę. A najlepiej to radzę udać się do apteki, gdzie skonsultujesz temat z farmaceutą.

Okej dzięki za pomoc. Herbata mleku odpada na mnie to nie działa. Dodam jeszcze że mam problemy ze snem o podłożu psychicznym pełno sresu itd.

Okej dzięki za pomoc. Herbata mleku odpada na mnie to nie działa. Dodam jeszcze że mam problemy ze snem o podłożu psychicznym pełno sresu itd.

Wobec tego raczej radziłbym zmienić specyfikę leku z nasennego na uspakajający.

Tylko, że marihuana faktycznie pomaga na sen i jeżeli nie chcesz się truć jakimiś lekami, to natura przychodzi z pomocą. ;)

Machnij sobie teraflu ;p ja po nim robie sie taki senny ze szok :PP Serio

Tylko, że marihuana faktycznie pomaga na sen i jeżeli nie chcesz się truć jakimiś lekami, to natura przychodzi z pomocą.

Ta Twoja natura może tylko pogorszyć sytuację tak naprawdę.

Kolega napisał, że ma to podłoże stresowe co musi wiązać się z jakimiś problemami. I choć marysia pomoże na sen to przeszkodzi w uporaniu się z nimi. Sam na pewno dobrze o tym wiesz jeśli jarasz bądź jarałeś.

Wracając do tematu. To polecam Ci napary ziołowe na uspokojenie mi swego czasu pomagały tu masz link, który może Ci się przydać :

http://m.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/domowa-apteczka/ziola-pomagaja-lagodzic-stres-i-zdenerwowanie_34614.html

Mi najbardziej pomagała waleriana.

Jeżeli stres jest naprawdę duży to może warto rozważyć wizytę u psychologa. Zastanów się nad tym. Nie ma się czego wstydzić, bo w dzisiejszych czasach stres to częste zjawisko i lepiej już wcześniej postarać się coś z nim zrobić bo później może być tylko gorzej.

Pozdrawiam,

Hanz

Wysiłek fizyczny, wieczorkiem pobiegać z 20- 30 minut, wrócić do domu po dzogingu, prysznic i w do wyra. Albo karnet na siłownie fitness, nie koniecznie tony żelastwa przerzucać, trochę powiosłować, jakiś atlas i 30 minut bieżni na koniec, jak się zmęczysz będziesz spał jak zabity.

Napary ziołowe muszę spróbować, na siłownie chodzę nic nie daje tylko trochę uspokaja.

sam jade na tabletkach nasennych i moge polecić Ci atarax, to lek na bazie hydroksyzyny. To jedna z niewielu tabletek która mi pomogła, więc może i Tobie pomoże, lek jest wydawany na recepte, wiec będziesz musiał się przejść do lekarza :D

nudna książka

Idź do psychologa i przestań pytać o takie sprawy na forum bo nie wiem na co liczysz.

sam jade na tabletkach nasennych i moge polecić Ci atarax, to lek na bazie hydroksyzyny. To jedna z niewielu tabletek która mi pomogła, więc może i Tobie pomoże, lek jest wydawany na recepte, wiec będziesz musiał się przejść do lekarza

Hydroksyzyny nie polecam, źle na mnie działała. Chodziłem zmulony, a nie mogłem zasnąć, snułem się jak mops. Niby organizmy reagują różnie, ale w moim przypadku działała niefajnie.

Witam, poszukuje jakiś dobrych tabletek na sen bez recepty.