Taern (nowy)

Witam, kto chciałby zagrać ze mną w Taern od początku. Pierwszy raz w to gram dlatego szukam graczy na takim samym poziomie co ja abyśmy razem odkrywali grę. Mam 21 lat i jestem cichy :) Proszę pisać na gadu 3220520 bądź priv

P.S Opłaca się grać w Taern od początku ?

Zacząłem grać. Mój nick w grze to Radogoost. Gram przeważnie wieczorami i w wolne dni także w dzień :)

Też teraz zacząłem więc możemy zagrać:)

jaki masz nick w grze ?

Również mogę z Wami pograć, jaki serwer?

Serwer Ostlor

Zapraszam na serwer Duneb, gram już jakiś czas i chętnie pomagam nowym.

Co do tego czy warto to jasne, że warto ;), gra pomimo swoich lat cały czas się rozwija, a w tym roku wejdzie wersja 3D.

Po wejściu 3D wszystkie serwery zostaną połączone i dodatkowo powstanie jeden nowy, a po rozmowie z twórcami gry na PGA wywnioskowałem, że tak na wszelki wypadek stworzą jeden serwer na starych zasadach by każdy był zadowolony.

Zapraszam również do poradników, które nagrywam z Taernu

Po łączeniu serwerów nie będzie żadnego WIPE ? Nadal zapraszam na serwer Ostlor, mój nick Radogoost. zapraszajcie :)

A tak się dopytam, łączone będą serwery od 1 do 5 w jeden? Jeżeli tak to może zagram :)

Tak i do tego powstanie nowy w starym stylu i nowy w 3d.

Chętnie bym pograł razem z wami, grałem trochę ale samemu to ciężko się grało jeżeli nadal aktualne to proszę o jakiegoś TS'a na priv lub tutaj ew kontakt na maila bocianoks@gmail.com

Ja rowniez chetnie bym pogral ^^ Jakis ts cus ? Dodam, ze jestem nowym graczem.

Także jestem nowym graczem.Mój nick: Betusek

Serwer: Ostlor

Piszcie śmiało tutaj bądź w grze :)

Witam, kto chciałby zagrać ze mną w Taern od początku. Pierwszy raz w to gram dlatego szukam graczy na takim samym poziomie co ja abyśmy razem odkrywali grę. Mam 21 lat i jestem cichy :) Proszę pisać na gadu 3220520 bądź priv

P.S Opłaca się grać w Taern od początku ?

Zacząłem grać. Mój nick w grze to Radogoost. Gram przeważnie wieczorami i w wolne dni także w dzień :)