Siema, szukam kilka osób do taern lub jakiejś gildii do której mógłbym dołączyć. W Taern nie grałem długo a jak grałem to też nie przez jakiś szmat czasu(czuję się jako newbie). Chętnie chciałbym wrócić do tej produkcji zważywszy na to że nie mam najlepszego kompa do grania, więc jakby znalazło się kilka osób chętnie znów wróciłbym do pykania w tą fajną gierke kontakt tutaj lub na pw dzięki i pozdrawiam.
Taern
Siema, z checią z kimś pogram, gram voodo 24lv na s7.
samemu troszkę nudno :/
Spoko, odezwał się do mnie jakiś gracz więc można pyknąć coś we 3. Zgadamy się co do godziny na jakimś ts'ie (może być ten z mmorpg) i pogadamy bo ani ja ani ten "człowiek" też nie zna się na gierce.
Mam teraz troszkę czasu moge z wami pograc,
wolicie gadać przez ts'a czy skype?
ja tam wole ts'a, w obecnej chwili nie mogę zagrać, ale pewnie koło 22/23 chętnie wbije na ts'a jakiegoś. Jak coś to jednak zaczynam grać od czwartku, więc w tedy dopiero będę organizował jakiś ts w razie jakichkolwiek pytan prosze pisac pm
Około godziny 16:00 będę na kanale ts'a mmorpg więc zapraszam w tedy można zacząć/ustalić co jak i kiedy
Jest coś ustalone? nie mogłem w tedy...
Siema, szukam kilka osób do taern lub jakiejś gildii do której mógłbym dołączyć. W Taern nie grałem długo a jak grałem to też nie przez jakiś szmat czasu(czuję się jako newbie). Chętnie chciałbym wrócić do tej produkcji zważywszy na to że nie mam najlepszego kompa do grania, więc jakby znalazło się kilka osób chętnie znów wróciłbym do pykania w tą fajną gierke kontakt tutaj lub na pw dzięki i pozdrawiam.