Taikodom

W końcu jakaś darmowa alternatywa dla EVE, klient waży koło 500mb, więc nie dużo i spokojnie można sprawdzić, mnie osobiście nie kręci ten klimat, w każdym bądź razie zaczynamy od wyboru "profesji", mamy 4 do wyboru, następnie kilka misji treningowych i wybieramy sobie jeden z trzech statków. Produkt rodem z półwyspu iberysjkiego, więc o ile napisy mamy "in inglisz" o tyle kwestie mówione są raczej niezrozumiałe, może jeśli znajdzie się ktoś komu gra przypadnie do gustu to napisze o niej trochę więcej.

http://taikodom.com/

e118df01268b4750a25f8fcacb183a9e.jpg

Mi się gra spodobała i na pewno trochę czasu przy niej spędzę.

A co do głosu Portugalskiego i jakiś innych niedociągnięć językowych choć oprócz nazw skilli nie zauważyłem to po uruchomieniu gry jest notka że wersja Angielska jest w rozwoju więc nie ma się co czepiać.

Z tego co się dowiedziałem gra po beta testach będzie p2p.

Kiedyś nawet chętnie bym zagrał w tego typu MMO, ale jakoś mi już przeszło. Szkoda też że będzie p2p. Jeden EVE już jest, więc po co robić kolejną taką grę również płatną?

Cree a może tak naipierw przeczytał byś FAQ w grze zanim zaczniesz obrzydzać ludziom grę ?

Kawałek orginalnego tekstu ze strony

14. How can payment be made in Taikodom?

Players can use Taikodom for free.

Co oznacza że każdy może grać za darmo a kupować za realną kase można Hoplons kturymi płacisz w grze za rużne duperele nie wiem jakie jak w innych mmorpg

Jak na darmówke wygląda imponująco , chyba sie skusze :)

W końcu jakaś darmowa alternatywa dla EVE, klient waży koło 500mb, więc nie dużo i spokojnie można sprawdzić, mnie osobiście nie kręci ten klimat, w każdym bądź razie zaczynamy od wyboru "profesji", mamy 4 do wyboru, następnie kilka misji treningowych i wybieramy sobie jeden z trzech statków. Produkt rodem z półwyspu iberysjkiego, więc o ile napisy mamy "in inglisz" o tyle kwestie mówione są raczej niezrozumiałe, może jeśli znajdzie się ktoś komu gra przypadnie do gustu to napisze o niej trochę więcej.

http://taikodom.com/

e118df01268b4750a25f8fcacb183a9e.jpg