Tak jedna gra

No więc tak. Znacie taką grę Fallen Sword? Sądzę że tak. No więc pamiętam że kilka lat temu grałem w taką grę podobną do tego tylko że była ona o wieeele lepsza. Było w niej dużo miast a żeby móc się do nich dostać trzeba było wykupić taką wejściówkę i były też quest np żeby pójść 10N,23E i pamiętam jeszcze że pierwszy potworem był taki czerwony pies. AA i jeszcze coś czasem jak się atakowało tego potwora to były ich całe grupy np. 5 w 1 bandzie albo 3 itp.

I moje pytanie czy wiecie jka ta gra się nazywa??

A jeżeli nie to podajcie jakieś inne gry podobne do Fallen Sworda.

Z góry Thx

PzDrO

No więc tak. Znacie taką grę Fallen Sword? Sądzę że tak. No więc pamiętam że kilka lat temu grałem w taką grę podobną do tego tylko że była ona o wieeele lepsza. Było w niej dużo miast a żeby móc się do nich dostać trzeba było wykupić taką wejściówkę i były też quest np żeby pójść 10N,23E i pamiętam jeszcze że pierwszy potworem był taki czerwony pies. AA i jeszcze coś czasem jak się atakowało tego potwora to były ich całe grupy np. 5 w 1 bandzie albo 3 itp.I moje pytanie czy wiecie jka ta gra się nazywa??A jeżeli nie to podajcie jakieś inne gry podobne do Fallen Sworda.Z góry ThxPzDrO

Masakryczny opis... :D Jezeli nie grales to sproboj metin2 (www.metin2.pl) Tam z poczatku zabijesz psy (sa po kilka w grupce) :P

Tak wiem , że masakryczny opis ale to mój 9-cio letni brat pisał :D

A w Metina grałem , więc ....

Ta gra co mój brat ją "Opisał" jest już hymm bardzo stara (jeżeli jeszcze istnieje) ma z 5 czy 6 lat :D bo też w nią grałem.

Ale dobra Moderatorzy zamknijcie.

A więc @ZAMYKAM - Kubox66

No więc tak. Znacie taką grę Fallen Sword? Sądzę że tak. No więc pamiętam że kilka lat temu grałem w taką grę podobną do tego tylko że była ona o wieeele lepsza. Było w niej dużo miast a żeby móc się do nich dostać trzeba było wykupić taką wejściówkę i były też quest np żeby pójść 10N,23E i pamiętam jeszcze że pierwszy potworem był taki czerwony pies. AA i jeszcze coś czasem jak się atakowało tego potwora to były ich całe grupy np. 5 w 1 bandzie albo 3 itp.

I moje pytanie czy wiecie jka ta gra się nazywa??

A jeżeli nie to podajcie jakieś inne gry podobne do Fallen Sworda.

Z góry Thx

PzDrO