Taka tam... zabawa w PS

Cześć. Chciałem się pochwalić swoim pierwszym takim sobie artem zrobionym po raz pierwszy czysto na spontanie. Szczerze nigdy nie robiłem czegoś czysto dla siebie. Zazwyczaj były to proste grafiki na strony internetowe lub ulotki. Co o tym sądzicie i czy warto myśleć nad kolejnymi tego typu projektami już bardziej przemyślanymi. Jak wam podoba się moja wizja Megatrona w akcji ?

Czas tworzenia projektu: 6.47 h doliczając jeszcze, że w tym czasie szukałem obrazków i głowiłem się nad samą koncepcją która nie do końca była jasna

Liczba warstw: 73.

Zapraszam do oceny

http://img11.imageshack.us/img11/6076/gotowiecuq.jpg

Elegancko twoja twórczość nie zna granic:P

za***iste!! :D rób więcej

No fajne fajne :) bravo

Ten błękit krzywdzi moje oczy.

Jak dla mnie, Twoja praca jest nieco.. niewyrażna. Brak jej konkretnego charakteru. Oczywiście doceniam Twój wysiłek, sam bym niczegokolwiek podobnego nie stworzył, zachęcam tylko do nadania swoim artom trochę iskry. Czegoś, co przykuje uwagę, wywoła jakieś emocje ;)

Ciekawie to wygląda :D

Dzięki za tapete : )

Za bardzo za niebiesko jak dla mnie, jednak nie zniechęcaj się praca nie jest zła, tylko sam nie wiem dla mnie zbyt kontrastowa :).

Moje pierwsze skojarzenie: Lodowy Żywiołak, potem zobaczyłem stertę złomu i helikopter, ale i tak najbardziej rozwala mnie ta sygnatura pedzia :D

Niebieskość wszędzie, chociaż praca i tak epicka :)

EEEe.... następną pracę zrób z zombie(1680x1050) :P

Naprawdę bardzo dobra praca :). Byłaby jeszcze lepsza gdybyś zrobił to w bardziej mrocznych kolorach, za dużo błękitu ;p

Dzięki za pozytywne opinie. Postaram się w takim razie stworzyć niebawem coś nowego, może faktycznie zombie. Dziękuję również za konstruktywną krytykę. Jest to mój pierwszy tak poważnie zrobiony art więc wiem, że nie jest doskonały, więc tym bardziej cieszę się ze został tak sympatycznie przyjęty przez większość.

Gdyby te kolory były takie mroczniejsze, to praca wyglądałaby lepiej ale i tak bardzo dobrze Ci to wyszło.

praca bardzo ładna wszystko do siebie pasuje tylko faktycznie jest trochę blado. Ja zastosował bym na twoim miejscu w tym wypadku mocne czarne kontury coś na wzór cel shadingu jak w XIII i byłoby moim zdaniem git :)

Epickie, tylko trochę mnie rozbolały oczy przez ten błękit. Ale Pracuj, ta praca jest niesamowita :)

Zdecydowanie zbyt jaskrawe, psuje to cały efekt i sprawia, że praca wydaje się strasznie niewyraźna, przesadziłeś z tym filtrem. A oprócz tego może być.

Cześć. Chciałem się pochwalić swoim pierwszym takim sobie artem zrobionym po raz pierwszy czysto na spontanie. Szczerze nigdy nie robiłem czegoś czysto dla siebie. Zazwyczaj były to proste grafiki na strony internetowe lub ulotki. Co o tym sądzicie i czy warto myśleć nad kolejnymi tego typu projektami już bardziej przemyślanymi. Jak wam podoba się moja wizja Megatrona w akcji ?

Czas tworzenia projektu: 6.47 h doliczając jeszcze, że w tym czasie szukałem obrazków i głowiłem się nad samą koncepcją która nie do końca była jasna

Liczba warstw: 73.

Zapraszam do oceny

http://img11.imageshack.us/img11/6076/gotowiecuq.jpg