Cześć!
Jako iż było zainteresowanie lockerzem, to napiszę tu o nowej(wczoraj o 20:00 był start), Polskiej(no właśnie... nie wiem czego sie tu spodziewać) stronie, na której można(przynajmniej teoretycznie) wygrać wartościowe i mniej wartościowe nagrody. Gdy strona powstawała, chwalili się tym że będzie można zdobyć nagrody 2x szybciej niż na lockerzu... No tak, ale to chyba tylko w trybie "RYZYKUJ", który na razie jest dostępny tylko dla kont ELITE(11 zł z vatem, płatność SMS-em...) Oczywiście strona jest darmowa, tak jak free mmo z mikropłatnościami: chcesz bonusu - płać. Na razie nie ujawnili jak to będzie wyglądać, ale zamierzam wystartować, bo nagrodą jest xbox elite W tym trybie wykorzystywane będą punkty o nazwie "Comet"(dla konta podstawowego 1 cometa to 1500 stars, dla pro 1000, a dla elite 500
Oprócz comet zbieramy za logowania i udział w ankietach starsy, które możemy wymienić na nagrody. Tylko kurna jak 2x szybciej zdobyć?
Chyba tylko w trybie opisanym wyżej! Bo na psp potrzebujemy 300k starsów, a poza tym hola hola, wszyscy myślą że będzie można zamówić 24/7, a w regulaminie napisane jest że nie zawsze mogą być nagrody! Więc się pewnie przerodzi w takiego lockerza, czyli restocki etc...
Jak na Polską stronę, jeśli nie będą robić ludzi w balona to się zapowiada całkiem nieźle, lecz według mnie lockerz i takeagift to dwie różne strony...
Mój ref link: http://www.takeagift.pl/polecam:998
Proszę o rejestracje z tego linka, ponieważ daje mi to dodatkowe punkty
Adres strony: www.takeagift.pl