Taki mały hejt

jezu ja już nie rozumiem tego w ogóle... populacja na tym site to jakiś słaby żart (nie obrażam tu nikogo)

ludzie maja info o grze w FAQ ale nie będą spamować w komentarzach (przykład niedawno raiderz było podawane w każdym newsie kiedy gra wyjdzie ale to też za mało)

albo z dziś "Farmcie dzieci dalej wasze dynamiczne eventy, na szczęście w tą grę nigdy nie zagracie" tekst o grze gdzie jak byk było na tym forum mówione kiedy gra wyjdzie...

czy tak ciężko czasami pomyśleć? Ja rozumiem sam jestem trollem ale są jakieś granice... jak trzeba pomogę jak trzeba zwyje z kogoś albo wytknę debilizm (system działa również na mnie)

świat schodzi na psy... nowe pokolenia są tak głupie że już boje się o swoja starość ;p

PS. nie obraziłem tu nikogo jeśli tak to powiedz cie kogo bo zaraz znowu poleci ban za free

Hejtowanie w tych czasach jest modne, ale tylko nielicznym to wychodzi (znajomi z forum wiedzą o co chodzi ^^) .

Po co ten post? Nie mówić o tym, nie drażnić, olewać to będzie cicho. Włącznie z tobą - twórca tematu. Właściwie robię błąd odpowiadając w tym temacie...

Mała prośba mógłbyś napisać to jeszcze raz używając znaków interpunkcyjnych i ułożyć zdania, żeby miały logiczny sens, czytam już 3 razy i zrozumiałem może 1/3 twojego postu.

nie nie mogl bym ^^

@UP UP ta masz racje (nie nie masz) na tym site jestem juz bardzo dlugo a ludzie o ktorych mowie sa nie jak kaszel ale jak gruźlica nie leczona osoba umiera tego nie przeczekasz.. wchodzi sie na strone chcem poczytac cos z sensem i krew mnie zalewa jaka glupote widze (sam pisze glupoty ale jest roznica miedzy trollem a czlowiekiem ktory pisze debilizmy i mysli ze ma racje)

jezu ja już nie rozumiem tego w ogóle... populacja na tym site to jakiś słaby żart (nie obrażam tu nikogo)ludzie maja info o grze w FAQ ale nie będą spamować w komentarzach (przykład niedawno raiderz było podawane w każdym newsie kiedy gra wyjdzie ale to też za mało)albo z dziś "Farmcie dzieci dalej wasze dynamiczne eventy, na szczęście w tą grę nigdy nie zagracie" tekst o grze gdzie jak byk było na tym forum mówione kiedy gra wyjdzie...czy tak ciężko czasami pomyśleć? Ja rozumiem sam jestem trollem ale są jakieś granice... jak trzeba pomogę jak trzeba zwyje z kogoś albo wytknę debilizm (system działa również na mnie)świat schodzi na psy... nowe pokolenia są tak głupie że już boje się o swoja starość ;pPS. nie obraziłem tu nikogo jeśli tak to powiedz cie kogo bo zaraz znowu poleci ban za free

Proponuję zastosować interpunkcję a później zasady poprawnej polszczyzny aby ktoś chciał to czytać. Tyle. Zgłaszam temat jako spam i łamanie regulaminu [ortografia].

temat jako spam? to jest hydepark miejsce gdzie moge pisac co chce wiec jaki spam ogarnij sie

Boże... nic, absolutnie nic nie rozumiem. Umiesz ty chociaż jedno normalne zdanie napisać?

nie nie mogl bym ^^@UP UP ta masz racje (nie nie masz) na tym site jestem juz bardzo dlugo a ludzie o ktorych mowie sa nie jak kaszel ale jak gruźlica nie leczona osoba umiera tego nie przeczekasz.. wchodzi sie na strone chcem poczytac cos z sensem i krew mnie zalewa jaka glupote widze (sam pisze glupoty ale jest roznica miedzy trollem a czlowiekiem ktory pisze debilizmy i mysli ze ma racje)

Ale sam to nakręcasz. Sam piszesz, że piszesz głupoty, To nie pisz, a później będziesz mógł na to narzekać. To takie trochę dziwne, żeby nie użyć mocniejszego słowa, wymagać od innych żeby nie trollowali jak samemu się to robi usprawiedliwiając to jaki mądry i fajny troling. A jedyne lekarstwo na to jest takie żeby się w to nie wciągać bla bla. Ehh i tak myślę, że to jak grochem o ścianę...

Niby to jest Hydepark, ale bądźmy szczerzy to jest po prostu spam, chyba tylko po to, żeby zacząć jakąś jatkę na forum.

Ale sam to nakręcasz. Sam piszesz, że piszesz głupoty, To nie pisz, a później będziesz mógł na to narzekać. To takie trochę dziwne, żeby nie użyć mocniejszego słowa, wymagać od innych żeby nie trollowali jak samemu się to robi usprawiedliwiając to jaki mądry i fajny troling. A jedyne lekarstwo na to jest takie żeby się w to nie wciągać bla bla. Ehh i tak myślę, że to jak grochem o ścianę...

Podpisuje się pod tym. A może by tak coś zrobił z tym tematem aby go zamknęli? :>

zabym chcial zaczas jadke pisal bym co innego :D

poprostu chcialem poruszyc cos co mnie irytuje ;p pisze glupoty ale jak juz pisalem gdy w newsie podaja info 4x a ktos dalej pyta "kiedy wyjdzie gra" to juz nawet nie jest troll...

widze wiele urazonych lepkow spoko niech zamkna temat a wy dalej sie meczcie

@EDIT ale tak serio ;p skoro tak sie wam temt nie podoba po co sie w nim podpisujecie i go czytacie?

Nikt się w nim podpisuje, a odpowiada na niego, komentuje niezrozumiałe wypociny.

Czytają bo chyba to się robi na forum? Hejtujesz "populację serwisu" do której sam należysz.

Tak naprawdę obrażasz sam siebie, choć chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy, że twoje wypowiedzi są na poziomie osób, o których wspomniałeś wcześniej.

A teraz tak serio - Czy KTOKOLWIEK zrozumiał sens pierwszego posta w tym temacie? Polecam autorowi skończyć najpierw podstawówke, i dopiero brać się za pisanie tematów na forum, bo dawno czegoś tak tragicznego nie czytałem

No w końcu to temat o hejcie, nie?

Zamykam za beznadziejny temat do dyskusji. Autor warn za offtop. Jeszcze jeden warn i dostajesz bana ,więc radzę się pilnować.

jezu ja już nie rozumiem tego w ogóle... populacja na tym site to jakiś słaby żart (nie obrażam tu nikogo)

ludzie maja info o grze w FAQ ale nie będą spamować w komentarzach (przykład niedawno raiderz było podawane w każdym newsie kiedy gra wyjdzie ale to też za mało)

albo z dziś "Farmcie dzieci dalej wasze dynamiczne eventy, na szczęście w tą grę nigdy nie zagracie" tekst o grze gdzie jak byk było na tym forum mówione kiedy gra wyjdzie...

czy tak ciężko czasami pomyśleć? Ja rozumiem sam jestem trollem ale są jakieś granice... jak trzeba pomogę jak trzeba zwyje z kogoś albo wytknę debilizm (system działa również na mnie)

świat schodzi na psy... nowe pokolenia są tak głupie że już boje się o swoja starość ;p

PS. nie obraziłem tu nikogo jeśli tak to powiedz cie kogo bo zaraz znowu poleci ban za free