Takieee pytanie o

Mam takie jedno pytanie. chciałbym na nie znać odpowiedź z ciekawości. Słyszałem cheatach (może kodach czy innych takich) do gry Metin2. Czy ktoś wie czy to prawda i czy ewentualnie mógłby mi podać taką stronkę, kody lub inne takie.

Z góry dzięx!

Nie licz na to... a jak tak bardzo chcesz to popros google moze jak ladnie zapytasz to ci odpowie...

wiem ze to się robilo jakims popularnym programem ale zapomnialem jak on się nazywal

(sam nawet nie gralem w to ^^ ale mowie bo widzialem u kuzyna itp.)

Znam tylko jeden, że możesz oddalać kamerę jak daleko tylko chcesz. Nie wiem jak on się nazywał, a jeżeli bym nawet wiedział to i tak ci nie powiedziałbym bo nie cierpię cziterów.

Jest także pewien Multihack, ma on kilka fajnych funkcji takich jak Speed Hack (Poruszanie się jak i atakowanie), teleport (dosłownie gdzie się chce) itp...

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam tutaj

Btw.... Zmień grę

zalosne.

Rozumiem grac na kodach w grach single player, ale w multi? to sie mija z celem..

wiem ze to się robilo jakims popularnym programem

Cheat Engine.

Bawiłem się tym, miałem 1lvl i zabójce lwów na sobie, ale to tylko efekt wizualny był :(

1. kiedys sprobowalem grac na sped hack tylko on istnieje to po 1 dniu niemialem konta juz wiedz tak atakujesz szybciej ale obraznia ida tak jakbys normalnie atakowal tylko widac speed atacku szybkosc poruszania sie tez niezbyt fajna wiem szybko sie zasuwa ale jak staniesz to przez kilka sekund nie widzisz nic

2. dla mnie bezsensu grac na kodach zobacz koles GoToSleep ma 90lvl i gral bez chakow i zadnych botow

aha dla tych co mowili ze mi ukradna konto na 30lvl+ zobaczcie to :lol:http://www.metin.pl/forum/showthread.php?t=465 prosze bardzo poradnik przed keyloggerami

Jak slysze slowo cheater... mam zamiar kolesiowi rozjeb.. ryj. Przez taki gnoj gry traca swoj urok. DLa tego tez Metin traci w pizdu wiele.... bo wiekszosc cfaniakuje uzywajac cheatow. k**wa zal mi takich ciot... ktore nie potrafia sie pogodzic z czyms bo sie okazuje ze to dla nich caly swiat i musze koniecznie cheatowac.

Jak slysze slowo cheater... mam zamiar kolesiowi rozjeb.. ryj. Przez taki gnoj gry traca swoj urok. DLa tego tez Metin traci w pizdu wiele.... bo wiekszosc cfaniakuje uzywajac cheatow. k**wa zal mi takich ciot... ktore nie potrafia sie pogodzic z czyms bo sie okazuje ze to dla nich caly swiat i musze koniecznie cheatowac.

Dobrze opisałeś :D

Spawn myslales o mianie proboszcza?:D albo i papieża :lol: dobrze gadasz ;)

Akureat tu Spawn ma 10!% racji , nawet taki Metin dostarcza przyjemnosci z gry a tu hacker i co? Lipa , nie umiesz grać to nie graj

Akureat tu Spawn ma 10!% racji , nawet taki Metin dostarcza przyjemnosci z gry a tu hacker i co? Lipa , nie umiesz grać to nie graj

Co tam hacki, uzywają - poniosą napewno kare ;>

A co do hackerów, trza uważać na tych `prawdziwych`, mam na mysli tych co w Hacki umieszczają Keyloggery/Wirusy, to na tyle ;>

Co tam hacki, uzywają - poniosą napewno kare ;>A co do hackerów, trza uważać na tych `prawdziwych`, mam na mysli tych co w Hacki umieszczają Keyloggery/Wirusy, to na tyle ;>

Chodzi Ci o to, ze mozna znaleźć keyloggera w hack'ach? Mi to wisi.. Jak ktoś złapie robaka, przez to, ze ściagał cheaty, nawet mu nie będę współczuć.

BTW. KL'e można załapać wszędzie..

A ja powiem jedno... chcesz hacka, bota do metina ??? napisz do mnie na gg... (mam beż żadnych kaylogerów) !!!

Osoby chętne, które chcą hacka, bądź bota do metina niech na piszą mi na gg :D (tylko nie walcie mi bana za to ;p plissska)

Sorry ale co to za przyjemność grać na cheatach naprawdę

a i jeszcze jest takie coś jak google wiesz o tym??

wpisz se

Metin2 hacki albo Metin2 cheaty

jest wiele możliwości...

Mam takie jedno pytanie. chciałbym na nie znać odpowiedź z ciekawości. Słyszałem cheatach (może kodach czy innych takich) do gry Metin2. Czy ktoś wie czy to prawda i czy ewentualnie mógłby mi podać taką stronkę, kody lub inne takie.

Z góry dzięx!