Takiego mam pomysła

Jestem tu nowy, przejrzałem kilka stron w tym dziale i innych, i nie znalazłem nic w tym stylu. A więc propozycję mam taką, żeby założyć dział odnośnie najnowszych gier online/przeglądarkowych. Jak ktoś trafi na coś fajnego, wrzuca link, nam jest dobrze, bo są szanse zacząć od początku gry, tudzież chociaż restartu serwera, kiedy jeszcze nie ma tłumów, nie jesteś na starcie 500 lvli za top100. Twórcom gry też jest dobrze, bo szybciej przybywa im graczy. Nawet ten portal mógłby na tym zarobić, podpiąć to sobie jakoś pod promocję gry, reklamę, jak zechcą. Co o tym sądzicie?

Niedawno nadszedł nowy Admin, jest rekrutacja na modów, kto wie co się zadzieje na forum. Poszukaj tematu z propozycjami zmian, bo taki niedawno gdzieś powstał, chyba w dziale "Serwis", tam rzuć pomysła.

IMO zbędne, na głównej stronie cały czas pojawiają się newsy o nadchodzących tytułach, a do tego masz tam kalendarz, na którym są wypisane daty CBT/OBT danych tytułów oraz ich premiery.

IMO zbędne, na głównej stronie cały czas pojawiają się newsy o nadchodzących tytułach, a do tego masz tam kalendarz, na którym są wypisane daty CBT/OBT danych tytułów oraz ich premiery.

W newsach jest sporo informacji, konkursy, i inne bzdety, a ja mam na myśli coś konkretnego, takiego, co każdy użytkownik może budować, wrzucić każdy tytuł wart uwagi, nie musi to być jakaś superprodukcja. Tego mi tu brakuje, jak tą stronkę przejrzałem.

Tylko problem w tym, że jak KAŻDY będzie mógł wrzucić KAŻDY tytuł to zrobi sie z tematu całkowity smietnik, i nikt z tego nic nie wyniesie, do tego wszystko bedzie mocno subiektywne, czyli ktoś jest fanboyem jakiegos tytułu i bedzie wychwalał jakąś garażową gierke, i wprowadzał w błąd (Jak ja kiedyś propsowałem crapa pokroju Face of Mankind). Na prawde, dosłownie chyba każdy jeden tytuł, który jest jakkolwiek wart zainteresowania jest opisywany na stronie głównej, nawet takie potworki, które po miesiącu (dosłownie) zamykają. Powinno się zostawić takie rzeczy profesjonalistą (czyt. Guru) którzy mają z tego hajsy i sobie piszą newsy.

Jak chcecie, decyzja do mnie nie należy, ale ja bym to przetestował. Mamy przecież modów od czegoś, jak zobaczą tytuł i wiedzą, że to szajs, to śmietnik.

Jestem tu nowy, przejrzałem kilka stron w tym dziale i innych, i nie znalazłem nic w tym stylu. A więc propozycję mam taką, żeby założyć dział odnośnie najnowszych gier online/przeglądarkowych. Jak ktoś trafi na coś fajnego, wrzuca link, nam jest dobrze, bo są szanse zacząć od początku gry, tudzież chociaż restartu serwera, kiedy jeszcze nie ma tłumów, nie jesteś na starcie 500 lvli za top100. Twórcom gry też jest dobrze, bo szybciej przybywa im graczy. Nawet ten portal mógłby na tym zarobić, podpiąć to sobie jakoś pod promocję gry, reklamę, jak zechcą. Co o tym sądzicie?