Tale of pirates

Witam,często widuje reklamy tola,moze bym pobrał lecz pierw chce wiedziec cos o tej grze.Moze ktos mi opisać ? jak szybko exp idzie,jest współpraca między graczoma ? są ciekawe qesty i bossy ? aha i jeszcze czy ciekawi sie expi ?

eee.. odmawiam grałem i:

-Lipna Grafika

-To sterowanie kamerą dobija..

-w ogóle nie wciąga, nie ma tego czegoś..

Ja proponuje ci ArchLord'a

Popatrz w mój podpis .

DzuibS wiesz, ja w ToP nie grałem ale grałem w Pirate King o wiele lepsze, itemki niej kosztują i niema lagów... A pozatym wsztko jest tam SUper tylko trzeba sie w klimat wkrecic na początek proponuje zrobić Carcise czyli swordsman->champion

Champion o którym mówisz to nie najlepsza klasa na początek, gdyż zawsze musi być full con, czyli ma odjechane hp ale atak i celność dobija. W zależności od tego jak grasz to na solo full acc hunter > sharpshooter, a jak do party do herbalist > cleric pod support oczywiście. No i takie podstawowe rady:

1. Znajdz mentora najlepiej kogos 60+ on Cię szybko wyexpi do 41 lvlu (choć ze słabszym mentorem zajmie to 3 dni po 2h.

2. Postaraj sam zdobywać repa i z "reputation for bonus" wymień rep na "super candy stick" i rób HEXATHLON (oto poradnik z polskiej części forum) http://forum.top.igg.com/viewthread.php?ti...p;highlight=hex

ToP jest bezsensowną zbieraniną noobów...

Oczywiście nie chodzi mi o tych pro graczy.

Dlaczego ?

Odpowiedź to HEX, grałem i wiem ze podczas hexa to nawet 10 lvli idzie wbić...

W PKo liczy się to co wyexpisz, a nie to co podczas hexa zrobisz...

Witam,często widuje reklamy tola,moze bym pobrał lecz pierw chce wiedziec cos o tej grze.Moze ktos mi opisać ? jak szybko exp idzie,jest współpraca między graczoma ? są ciekawe qesty i bossy ? aha i jeszcze czy ciekawi sie expi ?