Talenty

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć, jak działają talenty w MoP? Wybieram na 10 levelu specjalizację, i co dalej? We wcześniejszych dodatkach wykładało się talenty co level, jak to teraz wygląda?

Od 15 lvla dostajesz do wyboru jeden z trzech talentów co 15 lvli.

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć, jak działają talenty w MoP? Wybieram na 10 levelu specjalizację, i co dalej? We wcześniejszych dodatkach wykładało się talenty co level, jak to teraz wygląda?

Drogi kolego. Kiedyś wow miał co level do czasów WOTLK. Od Cata już wybierało się 1 talent co 15 leveli. Teraz właściwie talenty nie dają żadnych mega mocnych doładowań do DPS. Teraz talenty to taki jak by pomocniczy czar.

@up
widzę, że znawca tematu się znalazł. Nowy system talentów pojawił się dopiero w MoP. Co 15lvli dostaje się jeden talent, natomiast najważniejsze talenty ze starych drzewek każdej klasy po prostu stały się spellami, które dostaje się przy wyborze specjalizacji na 10lvlu (bądź później). Przykładowo teraz Titan's Grip u warka jest zwykłym pasywem, który dostaje się około 40lvla, po wyborze specjalizacji Fury.

EDIT:
" Teraz właściwie talenty nie dają żadnych mega mocnych doładowań do DPS. Teraz talenty to taki jak by pomocniczy czar. " - no, to też mnie rozbawiło. Talenty są cholernie potrzebne, a wybranie optymalnego zestawu do właściwej sytuacji jest niezwykle ważne. Aktualnie nawet podczas jednego raidu ludzie potrafią kilka razy talenty zmieniać korzystająć z Tome of Clear Mind.