Tales of Pirates 2- Wie któs może jak z populacją?

Witam. Wie ktos moze jak sie gra trzyma ? czy duzo ludzi jeszcze gra ? czy igg zrobil totalne p2w ?
Chodzi mi ogólnie jak sie server prezentuje teraz
thx

no to ja zacznę :) dużo jest graczy choć ostatnoo grałem w wakacje :) igg zrobiło wielkie p2w ponieważ zakupienie dobrego eq to pare tyg/ mies a zapłacisz sprzedasz i sie ma:)

a jak z eventami(sang bag, exp,drop) ? a nabijanie repa(nie farm), duzo jest nisko lvlowych ludzi do expienia jako mentor ?
a pirate club'y sa jeszcze ?bez nich lipa expic bo z tego co slyszalem to hex'a juz niema :(

wiesz co sang bagami było łatwo exp też lajcik a drop taki średni :) wlasnie bardzo mało jest nisko lvlowych ludzi najniższy jaki spotkałem to był 55 i to dropek -.- :)

A jak z cenami ? na premierze top2 jak patrzylem to unseal na 55 byly po 700k (rekawice,buty) a 2,3kk (armor)

to ceny sie wiele nie zmieniło jak znajdziesz to kupisz teraz za 400/500k :)

a to nie tak zle ^^ a czy kojarzysz moze czy navy17 dalej istnieje i czy Drex dalej jest liderem ? to by wiele pomoglo (kumpel z TOP, razem robilismy questy na Rebith) :P

szczerze to ich nie kojarzę :)

Ano, też grałem jakiś czas temu ;P ludzi na małych lvl było, mało. Ogółem pustki widziałem nie wiem czemu o,O dobra gierka ;P

gierka dobra :) ale dużo afk :P

expienie do 55lvl'a to bulka z maslem ale bardziej chodzilo mi zeby byc mentorem :( Jestem ciekaw czy navy 17 istnieje dalej :P

ja mialem 42 :) trudno z zarobkiem ":/

z tego co widze BP za 2k NSS 20k PF 2,5k wiec do 40lvl'a z 1kk mozna zarobic :P

100 bp dropisz w 2 h :/ :D

bp to tylko na start :P Andes Forest a potem Silver Mine :P tam leci NSS i PF oraz czapki a czapki z +6spr to po 150k nawet sprzedasz :P

nss podobno już nie jestem opłacalny

on nigdy niebyl oplacalny ;D ale sa ludzie co robia Alta kupuja po 99 NSS i plyna na treasure isle :P

szczerze to pływanie i nss jest nie opłacalny jak mi mówili :)

podroz statkiem do treasure to kilka klikniec. a pozatym plywanie nigdy niebylo oplacalne :P chyba ze Sashimi na Hex'a :(

Witam. Wie ktos moze jak sie gra trzyma ? czy duzo ludzi jeszcze gra ? czy igg zrobil totalne p2w ?
Chodzi mi ogólnie jak sie server prezentuje teraz
thx