Witam. Wie ktos moze jak sie gra trzyma ? czy duzo ludzi jeszcze gra ? czy igg zrobil totalne p2w ?
Chodzi mi ogólnie jak sie server prezentuje teraz
thx
Tales of Pirates 2- Wie któs może jak z populacją?
no to ja zacznę dużo jest graczy choć ostatnoo grałem w wakacje
igg zrobiło wielkie p2w ponieważ zakupienie dobrego eq to pare tyg/ mies a zapłacisz sprzedasz i sie ma:)
a jak z eventami(sang bag, exp,drop) ? a nabijanie repa(nie farm), duzo jest nisko lvlowych ludzi do expienia jako mentor ?
a pirate club'y sa jeszcze ?bez nich lipa expic bo z tego co slyszalem to hex'a juz niema
wiesz co sang bagami było łatwo exp też lajcik a drop taki średni wlasnie bardzo mało jest nisko lvlowych ludzi najniższy jaki spotkałem to był 55 i to dropek -.-
A jak z cenami ? na premierze top2 jak patrzylem to unseal na 55 byly po 700k (rekawice,buty) a 2,3kk (armor)
to ceny sie wiele nie zmieniło jak znajdziesz to kupisz teraz za 400/500k
a to nie tak zle ^^ a czy kojarzysz moze czy navy17 dalej istnieje i czy Drex dalej jest liderem ? to by wiele pomoglo (kumpel z TOP, razem robilismy questy na Rebith)
szczerze to ich nie kojarzę
Ano, też grałem jakiś czas temu ;P ludzi na małych lvl było, mało. Ogółem pustki widziałem nie wiem czemu o,O dobra gierka ;P
gierka dobra ale dużo afk
expienie do 55lvl'a to bulka z maslem ale bardziej chodzilo mi zeby byc mentorem Jestem ciekaw czy navy 17 istnieje dalej
ja mialem 42 trudno z zarobkiem ":/
z tego co widze BP za 2k NSS 20k PF 2,5k wiec do 40lvl'a z 1kk mozna zarobic
100 bp dropisz w 2 h :/
bp to tylko na start Andes Forest a potem Silver Mine
tam leci NSS i PF oraz czapki a czapki z +6spr to po 150k nawet sprzedasz
nss podobno już nie jestem opłacalny
on nigdy niebyl oplacalny ;D ale sa ludzie co robia Alta kupuja po 99 NSS i plyna na treasure isle
szczerze to pływanie i nss jest nie opłacalny jak mi mówili
podroz statkiem do treasure to kilka klikniec. a pozatym plywanie nigdy niebylo oplacalne chyba ze Sashimi na Hex'a
Witam. Wie ktos moze jak sie gra trzyma ? czy duzo ludzi jeszcze gra ? czy igg zrobil totalne p2w ?
Chodzi mi ogólnie jak sie server prezentuje teraz
thx