Tales Runner

Chciał bym Wam polecić grę Tales Runner. Gra ta został wydana przez firmę gPotato. Nie jest to zwykła gra MMORPG. Ba! Nawet się do tego nie zalicza! Prędzej jest to MMOrace (Nie wiem czy taki rodzaj istnieje.).

GRAFIKA

Grafika (Jak przystało na gry gPotato) jest cukierkowa. Ogólnie grafika przyjemna dla oka. Są tutaj dobrze odwzorowane postacie i bossy. Przeszkody i przedmioty też są ładne.

ROZGRYWKA

Celem gry jest dobiegnąć na metę jak najszybciej przed rywalami, unikając przy tym przeszkód. Gra się w roomach. Gra oferuje cztery tupu zabawy: 8 Players (Gra dla 8 graczy) , 30 Players (Gra dla 30 graczy) , Relay Race (Sztafeta) oraz Single Player. Jeśli zrobimy rooma trzeba wybrać mapę. W grze jest ich naprawdę dużo. Można także kupować ubrania (Po to aby ładniej wyglądać), fryzury oraz zwierzątka (Które dają Ci różne bonusy) i nowe postacie.

"BAJERY"

W grze można mieć własną Farmę. Na farmie sieje się roślinki, podlewa się je (Później dostajemy za nie pieniądze), mieć własne zwierzęta (Na późniejszych zwierzaczkach można jeździć), karmić je (Za nie też później dostaje się pieniądze). W grze istnieje też Park po którym można chodzić i rozmawiać z innymi. Ciekawym pomysłem jest też Alchemist. Często za wyścig dostajemy karty które są potrzebne do robienia ubrań, zwierzątek i innych rzeczy. Można tutaj też zawierać małżeństwa.

BOHATEROWIE

W grze istnieje ich osiem. Na początku mamy do wyboru cztery. Każda postać ma inne statystyki. Np, Jedna wyzej skacze i jest szybsza, ale odbywa sie to kosztem sterowności.

WYMAGANIA

Gra ma małe wymagania. Już na PC z 1Ghz oraz 256 mb ram powinniśmy ją odpalić. Oficjalne wymagania:

DirectX 9.0c

Procesor: 1,0 GHz

Pamięć RAM: 256 MB

Karta Graficzna: 32 MB

Dysk Twardy 2 GB

Inne: Mysz, Klawiatura, Głośniki

PLUSY I MINUSY

+ Grafika przyjemna dla oka.

+ Możliwość zawierania małżeństw i posiadanie własnej farmy.

+ Wyścigi bez samochodów czy motocykli.

+ Małe wymagania sprzętowe.

+ Zróżnicowanych bohaterów.

- Bez kasy z gPotato nie kupisz niektórych itemków.

- Czasami zdarzają się lagerzy oraz hackerzy.

- Pieniądze oraz doświadczenie zdobywa się wolno.

Screeny:

Gonienie bossa :D

1218649521357.jpg

Farma ^^

Screenshot_Heart%20Shaped%20Farm.JPG-720x540.jpg

Park

Gameplay:

OFICJALNA STRONA

Ps.

To moja pierwsza recenzja. Co o niej myślicie?

Edit.

Zmieniłem trochę. Teraz lepsza?

Recenzja jest za krótka, wygląda to jak opis, ale myślę, że się jeszcze nauczysz jak robić recki.

Oceniał tymczasem nie będę.

@crracked

Jak nazywał śp. zooker

To było za***iste ;d

(modę na pogrupowane recki rozpoczą zooker)

Chyba ja to rozpocząłem :/

Tygryski nadal gadają "Give me a rice cake!!!" ?

Zgadzam się z Kuboszkiem jest zbyt krótka. Jak nazywał śp. zooker, można ją nazwać mini recką ;P. Wolałbym by była pisana ciągiem, wtedy się przyjemniej czyta (modę na pogrupowane recki rozpoczą zooker). Pracujesz nad opisem na stronkę?

Witam. Chciał bym Wam polecić grę Tales Runner. Grę stworzyła firma gPotato

Ale okropny wstep. Nie mozna sie troche wysilic? Rozwinac te zdania, napisac cos wiecej? I po co to "witam" oO?

Grafika (Jak przystało na gry gPotato) jest cukierkowa, ale nie aż tak jak we Flyff'ie. Ogólnie grafika przyjemna dla oka (Przynajmniej dla mnie ;D)

1. Powt. Slowo grafika. Biorac jescze tytul akapitu, to az 3 razy.

2. Po co to "przynajmniej dla mnie" ? Ty piszesz tekst, wiec wiadomo, ze to twoje zdanie.

3. Calosc jakos zle sie czyta. Chyba zbedne to wtracenie o flyffi. I ponownie: Rozwin calosc. O grafic mozna pisac i pisac, a tu 2 zdania i tylko tyle, ze jest cukierkowo i przyjemnie.

W grze chodzi o to, żeby dobiegnąć na metę jak najszybciej unikając przy tym przeszkód.

Juz chyba wiem dlaczego unikales dlugich i zlozonych zdan. Calosc kwiczy. dobiegnac na mete? Lepiej "dobiec". Skladnia tez zla. Powinno byc: Zeby jak najszybciej dobiec na mete, unikajac przy tym roznych przeszkod. Zwrot " w grze chodzi o to " jest troche prostacki. Tak, jakbys mial ograniczone slownictwo. Wez troszke to zmien. Juz lepiej brzmi: "glownym celem gry bla bla bla"

W grze chodzi o to, żeby dobiegnąć na metę jak najszybciej unikając przy tym przeszkód. Gra się w roomach. Gra oferuje 2 tryby gry: Multiplayer oraz Singleplayer. W Multi istnieją 3 rodzaje rozgrywki. W Single też (Ale opłaca nie opłaca się grać na Single bo się kasy nie dostaje.). Jeśli zrobimy rooma trzeba wybrać mapę. Jest ich dużo i są zróżnicowane. Można także kupować ubrania, fryzury oraz zwierzątka i nowe postacie dla naszego Bohatera.

Powtorzenia.

Krotkie zdania

"(Ale opłaca nie opłaca się grać na Single bo się kasy nie dostaje.)."

Oplaca sie nie oplaca? wtf?

Co z tymi ubraniami? Rozumiem, ze cos one daja? Umila to rozgrywke? Niweczy zabawe? Napisz, bo nic nie wiadomo...

W grze można mieć własną Farmę. Na farmie sieje się roślinki, podlewa się je (Później dostajemy za nie Pieniądze), mieć własne zwierzęta, karmić je (Za nie też później dostaje się Pieniądze). W grze istnieje też Park po którym można chodzić i rozmawiać z innymi. Ciekawym pomysłem jest też Alchemist. Często za wyścig dostajemy karty które są potrzebne do robienia setów w Alchemist. Można tutaj też zawierać małżeństwa

Wszystko j.w

Dlaczego pieniadze z duzej?

W grze istnieje ich 8. Na początku mamy do wyboru 4. Każda postać ma inne statystyki. Np. jedna ma więcej skoczności (Wyżej skaczę) i szybkości ale za to ciężko się nią steruje.

W reckach liczby piszemy slownie.

Po cholere pisac, ze skocznosc to wyzsze skakanie? Lepiej napisac tylko jedna "nazwe", np. Jedna wyzej skacze i jest szybsza, ale odbywa sie to kosztem sterownosci (nie wiem, czy jest taki wyraz;p).

Btw: Przez "np" jest przecinek, a nie kropka.

Mowisz, ze juz na pc z 512 ram mozna odpalic, a w oficjalnych jets, ze na 256?

Teraz do wszytskich:

Prosze, przestancie tak grupowac recki. Chodzi mi tu o te sztywne kategorie, jak grafika, rozgrywka itp. Zle sie to czyta i calosc przypomina liste zakupow.

Hymm no takie trochę króciutkie. Powinieneś dawać mniej dające po oczach kolory. 5/10

@Dzz

Ty masz zamiar zostać polonistą? Strasznie dokładny jesteś, jeśli chodzi o środki stylistyczne.

@Topic

Co do samej recki, widać że to pierwsza wykonana przez dolka. Ale nie ma się co zniechęcać, pierwsza z reguły wychodzi średnio. Ogólnie mówiąc krótka, nie zwięzła i zawierająca źle formułowane zdania. Biorąc pod uwagę, że to twoja pierwsza, to nie jest aż tak źle :)

Pasowała by ta "recenzja" (No może opis) na stronę www.mmorpg.org.pl ??

Dolek, pierw popraw to co napisalismy, daj nowa wersje i sie zobaczy:).

eheheh jaki tam św. pamięci i nie, nie nazwałbym tego minirecką bo to recka nie jest ;). 5/10, ale kto by mnie k**wa słuchał? ja umarłem :(.

Nie mogę Ci pomóc, jestem koniem.

Chciał bym Wam polecić grę Tales Runner. Gra ta został wydana przez firmę gPotato. Nie jest to zwykła gra MMORPG. Ba! Nawet się do tego nie zalicza! Prędzej jest to MMOrace (Nie wiem czy taki rodzaj istnieje.). GRAFIKAGrafika (Jak przystało na gry gPotato) jest cukierkowa. Ogólnie grafika przyjemna dla oka. Są tutaj dobrze odwzorowane postacie i bossy. Przeszkody i przedmioty też są ładne.ROZGRYWKACelem gry jest dobiegnąć na metę jak najszybciej przed rywalami, unikając przy tym przeszkód. Gra się w roomach. Gra oferuje cztery tupu zabawy: 8 Players (Gra dla 8 graczy) , 30 Players (Gra dla 30 graczy) , Relay Race (Sztafeta) oraz Single Player. Jeśli zrobimy rooma trzeba wybrać mapę. W grze jest ich naprawdę dużo. Można także kupować ubrania (Po to aby ładniej wyglądać), fryzury oraz zwierzątka (Które dają Ci różne bonusy) i nowe postacie."BAJERY"W grze można mieć własną Farmę. Na farmie sieje się roślinki, podlewa się je (Później dostajemy za nie pieniądze), mieć własne zwierzęta (Na późniejszych zwierzaczkach można jeździć), karmić je (Za nie też później dostaje się pieniądze). W grze istnieje też Park po którym można chodzić i rozmawiać z innymi. Ciekawym pomysłem jest też Alchemist. Często za wyścig dostajemy karty które są potrzebne do robienia ubrań, zwierzątek i innych rzeczy. Można tutaj też zawierać małżeństwa.BOHATEROWIEW grze istnieje ich osiem. Na początku mamy do wyboru cztery. Każda postać ma inne statystyki. Np, Jedna wyzej skacze i jest szybsza, ale odbywa sie to kosztem sterowności.WYMAGANIAGra ma małe wymagania. Już na PC z 1Ghz oraz 256 mb ram powinniśmy ją odpalić. Oficjalne wymagania:DirectX 9.0cProcesor: 1,0 GHzPamięć RAM: 256 MBKarta Graficzna: 32 MBDysk Twardy 2 GBInne: Mysz, Klawiatura, GłośnikiPLUSY I MINUSY+ Grafika przyjemna dla oka.+ Możliwość zawierania małżeństw i posiadanie własnej farmy.+ Wyścigi bez samochodów czy motocykli. + Małe wymagania sprzętowe.+ Zróżnicowanych bohaterów.- Bez kasy z gPotato nie kupisz niektórych itemków.- Czasami zdarzają się lagerzy oraz hackerzy.- Pieniądze oraz doświadczenie zdobywa się wolno.Screeny:Gonienie bossa Farma ^^ParkGameplay: OFICJALNA STRONA Ps.To moja pierwsza recenzja. Co o niej myślicie?Edit.Zmieniłem trochę. Teraz lepsza?

ine nie umisz reczeenocowac i tyle !

ine nie umisz reczeenocowac i tyle !

Rozwaliłeś mnie, serio :P

Temat Close - Kubox

Chciał bym Wam polecić grę Tales Runner. Gra ta został wydana przez firmę gPotato. Nie jest to zwykła gra MMORPG. Ba! Nawet się do tego nie zalicza! Prędzej jest to MMOrace (Nie wiem czy taki rodzaj istnieje.).

GRAFIKA

Grafika (Jak przystało na gry gPotato) jest cukierkowa. Ogólnie grafika przyjemna dla oka. Są tutaj dobrze odwzorowane postacie i bossy. Przeszkody i przedmioty też są ładne.

ROZGRYWKA

Celem gry jest dobiegnąć na metę jak najszybciej przed rywalami, unikając przy tym przeszkód. Gra się w roomach. Gra oferuje cztery tupu zabawy: 8 Players (Gra dla 8 graczy) , 30 Players (Gra dla 30 graczy) , Relay Race (Sztafeta) oraz Single Player. Jeśli zrobimy rooma trzeba wybrać mapę. W grze jest ich naprawdę dużo. Można także kupować ubrania (Po to aby ładniej wyglądać), fryzury oraz zwierzątka (Które dają Ci różne bonusy) i nowe postacie.

"BAJERY"

W grze można mieć własną Farmę. Na farmie sieje się roślinki, podlewa się je (Później dostajemy za nie pieniądze), mieć własne zwierzęta (Na późniejszych zwierzaczkach można jeździć), karmić je (Za nie też później dostaje się pieniądze). W grze istnieje też Park po którym można chodzić i rozmawiać z innymi. Ciekawym pomysłem jest też Alchemist. Często za wyścig dostajemy karty które są potrzebne do robienia ubrań, zwierzątek i innych rzeczy. Można tutaj też zawierać małżeństwa.

BOHATEROWIE

W grze istnieje ich osiem. Na początku mamy do wyboru cztery. Każda postać ma inne statystyki. Np, Jedna wyzej skacze i jest szybsza, ale odbywa sie to kosztem sterowności.

WYMAGANIA

Gra ma małe wymagania. Już na PC z 1Ghz oraz 256 mb ram powinniśmy ją odpalić. Oficjalne wymagania:

DirectX 9.0c

Procesor: 1,0 GHz

Pamięć RAM: 256 MB

Karta Graficzna: 32 MB

Dysk Twardy 2 GB

Inne: Mysz, Klawiatura, Głośniki

PLUSY I MINUSY

+ Grafika przyjemna dla oka.

+ Możliwość zawierania małżeństw i posiadanie własnej farmy.

+ Wyścigi bez samochodów czy motocykli.

+ Małe wymagania sprzętowe.

+ Zróżnicowanych bohaterów.

- Bez kasy z gPotato nie kupisz niektórych itemków.

- Czasami zdarzają się lagerzy oraz hackerzy.

- Pieniądze oraz doświadczenie zdobywa się wolno.

Screeny:

Gonienie bossa :D

1218649521357.jpg

Farma ^^

Screenshot_Heart%20Shaped%20Farm.JPG-720x540.jpg

Park

Gameplay:

OFICJALNA STRONA

Ps.

To moja pierwsza recenzja. Co o niej myślicie?

Edit.

Zmieniłem trochę. Teraz lepsza?