Talisman Online PROBLEM

Ostatnio dużo tutaj czytałem, że dużo ludzi gra czy coś ;)

Tez więc chciałem zagrać bo po pracy człowiekowi się nudzi. Lecz Tutaj mam problem, pobrało się elegancko, spatchowało równie bez problemów. Wchodzę do gry.. i animacje takie jak skille czy chociażby wykrzykniki nad głowami NPC's płynnie chodzą w sumie to wszystko chodzi płynnie oprócz postaci i całej kamery. tak masakrycznie ją ścina, że grać się nie da... wiecie jaki może być tego powód? czekam na odpowiedz i z góry dzięki

Powód może być taki że nie masz któregoś ze sterowników zaktualizowanego, jednak nie zawsze musi być to przyczyną. Sprawdź może taki standardzik: dx, grafika, java, flash player.

A próbowałeś pogrzebać w ustawieniach gry: LOW, MEDIUM itd. to nie wiele, ale czasem pomaga, a przypuszczam że grasz na lepszym PC`cie niż, 500Mhz, 256 RAM, i grafa 128 mb ^^

w ustawieniach się już bawiłem wszystkie chyba możliwe opcje... ale spróbuje z tymi sterownikami ;)

Ostatnio dużo tutaj czytałem, że dużo ludzi gra czy coś ;)

Tez więc chciałem zagrać bo po pracy człowiekowi się nudzi. Lecz Tutaj mam problem, pobrało się elegancko, spatchowało równie bez problemów. Wchodzę do gry.. i animacje takie jak skille czy chociażby wykrzykniki nad głowami NPC's płynnie chodzą w sumie to wszystko chodzi płynnie oprócz postaci i całej kamery. tak masakrycznie ją ścina, że grać się nie da... wiecie jaki może być tego powód? czekam na odpowiedz i z góry dzięki