Talisman Online

Witam szukam chętnych ludzi do pogrania w stary jak dla mnie dobry Talisman Online :)

Przenoszę do odpowiedniego działu.

Jak wygląda sytuacja z botami, P2W itp. 5 lat przegrane w gierkę, z tego co słyszałem to nie za ciekawie się z nią ostatnimi czasy dzieje.

Ja bym pograł ale admini mają tę produkcję w d*pie. Zero zainteresowania z ich strony na wszelkie uwagi graczy. Wciąż jest pay2win, wciąż te same skille, wciąż boty. Przykro trochę, ale według mnie TO is dead. Jednak jeśli by się coś zmieniło lub jeśli się zmieniło w ostatnich miesiącach i jest lepiej to dajcie znać

hmmm wydaje mi się ze jest dokładnie tak jak mówi @kimonek. To koledzy możne macie jakieś mmo w którym mógłbym spędzić miło zimne wieczory :) coś podobnego do Talismana własnia

Gdyby coś takiego było... *.*

jest taka gra, wyglada identycznie, od tych samych tworcow, tylko kolory nazw przedmiotow sa pozmieniane, i lekko design gry.
Zawsze mozna grac na prywatnym serwerze. Jak cos to sie pisze

Jeśli jest server na którym populacja jest w miare i nie osiąga się tam wysztkiego w 1 dzień to się pisze

Witam szukam chętnych ludzi do pogrania w stary jak dla mnie dobry Talisman Online :)