Talisman Online

Witam

Pomyślałęm nad powrotem do tego (dla mnie) epickiego MMORPG`ka, tym bardziej, iż jest nowy, kilkumiesięczny server - Hope Valley (praktycznie non stop jest full, co jednak nie uniemożliwia wbicia na server), na którym, jeszcze nie ma graczy z lvl cap`em,chętni pisać postacie, jakimi BD grać, oraz nicki, myślę także abyśmy all zaczeli razem grać, więc zaproponuję od SB, godzinę 20/21... ;P

Mmmm chętnie , bo to stary i świetny tytuł :) , pisz pm

Można link do strony głównej gdzie gracie ? Nie chcę się zgubić w google, gdy wyrzuci mnie na nieznane wody.

http://www.talismanonline.com/ oto strona główna, po zainstalowaniu gry wybieracie kolejno: Genesis -> Hoppe Valley, po za wami zgłosił się do mnie jeszcze jeden gracz, tak więc jest nas 4, wystarczająco na świetną zabawę, niestety jesteśmy ograniczeni tylko do Skype… =/ więc jeszcze nie wiem jak to wyjdzie z komunikacją… ^^ ano, tak jak pisałem wcześniej, gramy o 20/21, cały czas jestem online na Skype (informacje kontaktowe Skype, wysyłam na PW)

Witam

Pomyślałęm nad powrotem do tego (dla mnie) epickiego MMORPG`ka, tym bardziej, iż jest nowy, kilkumiesięczny server - Hope Valley (praktycznie non stop jest full, co jednak nie uniemożliwia wbicia na server), na którym, jeszcze nie ma graczy z lvl cap`em,chętni pisać postacie, jakimi BD grać, oraz nicki, myślę także abyśmy all zaczeli razem grać, więc zaproponuję od SB, godzinę 20/21... ;P