Talon do 3vs3?

Witam, od jakiegoś czasu gram z kolegą na mapie TT. Chciałbym kupić Talona, ale nie wiem czy nadaje się on na 3v3.

Kolega gra Malzaharem, ma zamiar kupić Victora.

Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o Talonie na 3v3.

Ewentualnie jakaś alternatywa, myślałem o Ireli, ale już sam nie wiem.

Moim zdaniem irelia jest lepsza.Dobry też na 3 jest jeszcze renekton.

Moim zdaniem Talon jest bardzo dobry do 3vs3, nawet lepszy niż do 5vs5. (takie jest moje zdanie)

Na Polskim forum Lol'a odradzili mi Talona, ponieważ na 3v3 nie zdąży się nafeedować. Natomiast polecili Lee Sin.

I chyba go kupie, musze dozbierać jeszcze 1k ip.

na 3vs3 to prawie każda postać jest dobra, nawet soraka. Trzeba tylko umiejetnie grac i miec dobrany team. Dr.Mundo jest bardzo dobry

Z tego co czytałem to jednak nie każda...

Talon niby jest dobry na 3v3 ale idziesz na double line z kimś kto pomoże Ci się nafeedować. Mało tego, na TT jest łatwiej go skontrować niż na SR. Z porządniejszych picków na TT to masz Renektona,Lee Sina, Jaxa, Irelie czy nawet Olafa.

Jednak nie opłaca się brać Talona tylko na 3v3 jeśli pod tym kątem patrzysz to są lepsze picki. Jeszcze zależy jaki setup kleicie ogółem.

Kupiłem już Lee Sin. Ale bez jeszcze jednej osoby do team jest ciężko, bo na początku musze solo top, a później jungla, i dopiero wtedy zaczynamy ownd. Szukam jednej osoby do team 3v3, która ogarnie def bot line do momentu wyczyszczenia jungli.

Witam, od jakiegoś czasu gram z kolegą na mapie TT. Chciałbym kupić Talona, ale nie wiem czy nadaje się on na 3v3.

Kolega gra Malzaharem, ma zamiar kupić Victora.

Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o Talonie na 3v3.

Ewentualnie jakaś alternatywa, myślałem o Ireli, ale już sam nie wiem.