To samo pytanie co zwykle. Dodam że mój main to Shaco, więc zastanawiam się na Talonem.
Talon vs Vayne vs Cassiopeia
Zastanów się nad Vayne.
Ogarnij filmik
Jeżeli twój main to shaco , to najwygodniej będzie ci się grało talonem , ale od siebie polecam vayne jej dmg to miazga.
Polecam ci Vayne ze względu na duży dmg i ulti co wzmacnia ale za to mało ludzi gra Cassiopeią no prawie w ogóle bo tylko raz przeciwko niej walczyłem w ciągu 8 miechów więc jak byś się nauczył nią grać to by ludzie nie wiedzieli jak przeciwko tobie walczyć ^^
Vayne to straszny papier - tak jak Shaco, ale jak zostanie sporo hp na koniec teamfightu, to po kolei zabija co się da, sam byłem świadkiem dwóch PENTA KILL'i w wykonaniu Vayne.
Musisz ją ogarnąć.
A jeśli chodzi o Cassiopeje czy jak jej tam, to rzadko gram przeciwko niej, ale zawsze ma coś w sobie że wychodzi na plus.
Słuchajcie się Ziomala on zna sie na rzeczy
Zastanów się nad Vayne. Ogarnij filmik
Spotlight mi rzucasz? Za kogo Ty mnie masz ;P
Ok, kupuje Vayne, jeżeli mi się nie spodoba macie wpi... No ;P
Ja spotlighta ogladam tylko dlatego zeby znalezc swoj ideal ;p
Spotlighów nie oglądaj, najlepsze są filmiki z gry, gdy już gracze ogarną combo, buildy i wyczują postać
Najciekawsze są te z głosowym czatem, bo wiesz jak tą postacią reagować na daną sytuację.
jak tylko wprowadzili vayne odrazu ja kupilem dmg miazga ale zawsze jest 1 focus w starciach wiec trzeba umiec nia grac tanka potrafil zabic w kilka sekund
jak tylko wprowadzili vayne odrazu ja kupilem dmg miazga ale zawsze jest 1 focus w starciach wiec trzeba umiec nia grac tanka potrafil zabic w kilka sekund
Trzeba wiedzieć jak się Vayne ustawić. Najlepiej poczekać chwilkę i wbić się w TF gdy główne stuny i inne CC już poleciały. Kwestia wyczucia i ogarnięcia sytuacji. Wejdziesz za szybko - dostaniesz focusa i leżysz w 3 sekundy. Wejdziesz za późno - możecie przegrać TF.
Dlatego Vayne przy teamfightach jest słaba przeciwko magom typu Fiddlesticks, Kennen, Heimerdinger, Lux, czy inne które potrafią zaatakować kilka targetów na raz i mają jakiś debuff
Bo vayne jest dobra do tankow itd, ale jak ci stun na tf wleci to padasz.
A ja mam Vayne na NA, Talona na EU i jakoś talonem mi się lepiej gra, chociaż nie mam runek na EU, a na NA mam ^^
@up
Jak już każdy mówi, to zależy od gracza, jaką lubi taktykę, co lubi robić najbardziej. Zazwyczaj człowiek pisze o tym z czym mu by się najgorzej grało. Dlatego zawsze polecam obejrzenie filmu na yt z wybranymi postaciami. Dzięki temu wybrałem swój ideał, Yorick, Kog'Maw, Lux, Dr.Mundo. Podoba mi się także Pantheon, Akali, Sivir. Jak widać większość na dyst wali, czyli lubię postacie dystansowe.
Mówiłem najprostszym językiem jakim zdołałem..
@up
I tu się z tobą zgodzę
W temacie co ten dzieciak "JestemRLZ" stworzył to musisz mu 500 razy tłumaczyć to samo :|
To samo pytanie co zwykle. Dodam że mój main to Shaco, więc zastanawiam się na Talonem.