Talon

Co sądzicie o nowej postaci? Mi się bardzo podoba. Myślałem nad kupnem Vayne ale teraz zmieniłem zdanie na Talona.

Bardzo podoba mi się jego unikatowy ult. Co myślicie?

myślę jak narazie, że vayne jest super ; ] a talon ? nie wiem jak w praktyce ale wydaje się lepszy, zależy jeszcze jak się nim gra

też muszę spróbować

Talon ? Tak jak Wukong tylko do pub games.

To nie jest postać T1/T2 by grać nią na serio.

Talon - useless champion nawet jak jestes tzw feedzony to dupe zdzialasz. Najgorsze jest to zestawienie trinty .

A ja kupiłem Talona od razu po patchu i jest po prostu epicki :D Jak go wy feed'ują to na krytach po 1,5k siada w champa :D Do tego ulti które się zawsze sprawdza z doskokiem.

Nie jest najlepszym wyborem jeżeli chodzi o carry...

Takie wukongowate to...

Talon - widziałem kilku dobrych graczy na nim i coś tam robili. Widziałem także 90% ludzi bez mózgów, więc obsysali. Cięzko stwierdzić, niby coś tam robi, ale nie widzę jego roli w drużynie na top tier ranked - póki co za mało gier z tą postacia w roli głównej. Nie widziałem jeszcze akcji, którą mogłaby zrobić tylko ta postać. To asasyn, więc zabija, ale równie dobre sprawdza się shaco a pewnie i lepiej w wielu elementach rozgrywi. Moim zdaniem kup Vayne to sprawdzona - elegancka postać - naprawdę silna!

Według mnie Talon to całkiem ciekawa postać. Fajne ulti które może posłużyć za ucieczkę oraz passyw który który zadaje większe obrażenia spowolnionym itp. itd.Jak widziałem grając ktoś nim najczęściej zabijał tym swoim stożkowatym czarem a ulti raz na jakiś czas używał. Ciekawi mnie w co w itemkach trzeba w nim iść na AD czy Kryt czy co tam innego.Osobiście mam zamiar go kupić. Wczoraj grałem sobie to patrzyłem często jak jakiś summoner brał Talona i podczas wczytywania okazało się że kupował za RP ze względu że skina ma i w grze nic nie umiał . Po prostu strata RP. Lepiej kupować nowych czempionów za IP i nie kupować na razie skinów do niego gdyż nie wiadomo jak się bd grało nim.

kopiłem go 5 min po patchu jest dobry na early game ale trudniej jest już w end game to taki drugi noc 1v1 dobry ale gorzej w gangach

Jak dla mnie postac jest swietna. Bardzo małe zuzycie many, co jesli chodzi o early game jest wazne, swietny dmg, jesli maksujemy W, nie dosc ze farma jest latwiejsza, na poczatku wykręcamy spory dmg w przeciwnikow, na late mamy Q skill, i auto atack. Ulti jest srednie abrdziej nadaje sie do zmylenia przeciwnika, badz uciekniecia, choc dmg z niego do najmniejszych nie nalezy. Na poczatku kupienie dorana pozniej brutalaizer, berserkery, infinity i 2x phantomy, i nasz dmg jest naprawde spory, zwłaszcza ze z Q wchodza criticale. Zawsze mozna mu zrobic frozen maleta jesli gra jest bardzo wymagajaca, lecz ja zawsze preferuje zabic i byc zabitym, niz dluzej stac i nie pozabijac : d. Ostatnie itemy. Pozniej sprzedajemy dorana i butki i kupujemy warmoga i atmasa i spokojnie mozemy stać w teamfightach i zrobic kosmiczny dmg. Wedlug mnie Talon jest swietnym carry, ma doskok, slow, dps i ogolnie dobrze sie sprawdza w swojej roli. Jak dla mnie jest lepszy niz Vayne, zwlaszcza po nerfie ktory dostala.

Vayne po prostu w dobrych rękach robi penta kill za penta killem :o Ja raz z 300 hp zjechałem gościa który miał około 1,5k hp :o

Talon z tego co widziałem jest na prawdę dobry. Oczywiście jego słabością jest early game, ponieważ bez itemów nic nie zdziała. Jednak jeśli ktoś jest na tyle mocny że w tym early da radę to Talon jest nie do pokonania oczywiście poprawnie budowany.

Reeker to pewnie ten gość był niewidomy :) :) a co do talona to taka sobie postać :) wole Akali/Ashee/Tristane/Teemo .

To jak sądzicie, kupować go? Bo trochę mi szkoda 6300.

Kozak? Może się wypowiesz ;D

Co sądzicie o nowej postaci? Mi się bardzo podoba. Myślałem nad kupnem Vayne ale teraz zmieniłem zdanie na Talona.

Bardzo podoba mi się jego unikatowy ult. Co myślicie?