Witam czy jest ktoś chętny do pogrania w Ragnaroka na prywatnym serwerze TalonRO ? samemu się nie chce pisać na pw.
TalonRo
Witam czy jest ktoś chętny do pogrania w Ragnaroka na prywatnym serwerze TalonRO ? samemu się nie chce pisać na pw. https://panel.talonro.com/
w sumie dawno nie gralem ;x sciagam.
Nie podoba mi się ten serv ;P Gralem na nim kiedys i pewnie nic sie nie zmienilo, polecam jakiś inny fajny low rate
Jeśli znajdziesz low rate i z dużą popularnością to pisz tutaj
Nie znajdziesz, bo z Ragnarokiem jest jak z Tibią - 99% serwerów to jest czysty h-rate 4fun. To jest jedyny serwer z l-rate i taką ilością graczy, nie wiem Ralesky co Ci się nie podoba w tym serwerze, moim zdaniem jest świetnie zrobiony i naprawdę można się na nim bawić tak samo dobrze jak na oficjalnym serwerze, może nawet lepiej. Sporo na nim grałem swojego czasu, miło wspominam gildię, do której należałem.
Derpblade mógłbyś mi powiedzieć jeszcze ile na oficjalnym serwerze gra ludzi tak mniej więcej ?
Nie mam pojęcia, jakiś czas już nie grałem na wersji EU, ale raczej wątpie, żeby coś się zmieniło... Liczby Ci nie podam, ale możesz być pewny, że na każdym respie kogoś spotkasz, a miasto będzie zawalone sklepikami.
Jest masa serwerów l-rate gdzie grają ludzie... gram w RO od ponad 10 lat. Na TalonRO także grałem lecz moja stara gildia przestała grać ( praca,rodzina etc. ) i także ja sam przestałem grać w RO. Jeżeli mam dalej stare konto na Talonie to chętnie mogę powrócić do gry lecz jeżelibyśmy mieli grać w RO to troszeczkę większą ekipą.
Jak by co mam nick Monlish w grze
Witam czy jest ktoś chętny do pogrania w Ragnaroka na prywatnym serwerze TalonRO ? samemu się nie chce pisać na pw.