Tani pad xbox?

Witam chciałem pograć z kumplem w fife 12 , lecz posiadam tylko jednego pada ! Czy jest możliwość kupna "Podrobionej wersji pada" takiej jaka występowała w PS2 a mianowicie podrobiony pad do PS2 kosztował max 40 zł . A więc czy występują tanie pady do xbox ?

Nie bardzo takie są. Masz najtańszy, jaki znalazłem: http://allegro.pl/oryginalny-bezprzewodowy-pad-xbox-360-white-i2423794034.html

Oryginalny pad przewodowy do Xbox'a kosztuje jakieś 40-50zł wiec nie ma sensu kupować taniego shitu który się rozleci po 2tygodniach.

@UP Napewno w sklepach np Media Markt pad 139zł ;/

Z tego co mi wiadomo to w żadnym sklepie komputerowym (MediaMarkt/Empik/Saturn) nie kupisz nieoryginalnego pada wiec jeśli chcesz tanio kupić to zostaje ci allegro albo jakiś sklep internetowy.

allegro teraz sa chyba drozsze, chociaz pamietam czas kiedy kosztowały faktycznie 60zł (za białego)

Witam chciałem pograć z kumplem w fife 12 , lecz posiadam tylko jednego pada ! Czy jest możliwość kupna "Podrobionej wersji pada" takiej jaka występowała w PS2 a mianowicie podrobiony pad do PS2 kosztował max 40 zł . A więc czy występują tanie pady do xbox ?