Tania, dobra postać

Sona AP? A pewnie, ma do tego dobre predyspozycje. Inna sprawa że jest o wiele więcej lepszych carry, więc to się robi tylko gdy wie się że naprawdę potrzeba tak zagrać.

Ale nadal uważam że osoby które tu piszą (w większości) nie posiadają mózgu i próbują wcisnąć komuś champa bez czytania tematu (ashe, annie, karthus, sona, twitch)...

Easy Mode annie,karthus,Olaf@UpA brand w tym czasie cie zabija ,bo twój heal co 4 sekundy jest gówno warty jak combo nie wytrzymasz.

Aha.

1. Nie gram w teamie sam, czyli nie podejdzie.

2. Nie zamierzam dac sie trafic, jesli jakos cudem uda mu sie przejsc.

Poza tym nie wiem czy wiesz, jak dziala Ulty sony, wiec nawet 1v1 jak pojawi sie Brand, to albo padnie od mojego combo, albo bez problemu mu uciekne ;)

Twoj argument jest bezpodstawny i bzdurny ;)

'Twoj Heal co 4 sekundy jest gowno warty'... Coz dla mnie moze i owszem, w akcjach raczej mi sie nie przydaje bo trzymam sie z tylu, ale Tankowi/Off-Tankowi czy komukolwiek na pewno sie przyda ;)

Sona jakby jej nie zrobic jest postacia OP.

Jeszcze jakis mit ktory obale z bananem od ucha do ucha? ;)

Moge Ci zademonstrowac ze Sona moze byc naprawde dobrym AP Atakujac ze skilla we 2 po 400-600dmg(+to co lich bane i 3Nuty), do tego leczac po 300-400 co jakies 4sek Mowienie ze robiac sone pod AP nie jest tez ona Supportem jest bzdurne, bo akurat sona moze byc supp + carry Aktualnie gram na buildzie w tym stylu, ale moglem sie walnac przy runach/masterach:http://leaguecraft.com/builder/Sona/?items=117,88,84,18,94,116&runes=11,11,11,11,11,11,11,11,11,104,104,104,104,104,104,104,104,104,15,15,15,15,15,15,15,15,15,91,91,91&masteries=1003400100000000000000000000031040130031311&level=18

sona jest dobrym ap, ale jednak jako support sprawdza się o wiele lepiej.

po paru nerfach jej przeliczniki z ap są strasznie niskie i po prostu nie opłaca się robić jej w taki sposób.

prosta, dobra, rozwala allAshe

Też tak myślę. Ewentualnie Annie

niedokonany bzdury gadasz, a sie nie znasz. Po 1. ile masz elo takie pytanie?W ogole masz jakies doswiadczenie teamowe czy cos?Sona jest to support, wspiera tylko i wylacznie ad carry na bocie. Na high elo, byla tez popularna w owych czasach ad sona. Wiec nie piernicz glupot, sona jest dobra tylko na low lvlkach, ale sa o wiele lepsze i latwiejsze postacie ap. Pozdrawiam

Pewnie że są lepsze, ale to nie znaczy że nie można jej tak budować. Nie wiem czemu się czepiasz, jeśli sam nie próbowałeś. Sona pod AP co prawda nie ma zbyt mocnych przeliczników, ale nadal jest dość skuteczna by zagrozić przeciwnikowi.

Poza tym soul, pisz trochę bardziej zrozumiale (Sona wspiera nie tylko i wyłącznie AD carry, ale cały team). I na jakiej podstawie na dzień dobry mówisz komuś że się nie zna, skoro trochę meczy tak pograł, z czego wynika że jednak coś wie na ten temat?

A co myślicie o tej nowej postaci, półsmok czy jak ? xD

Witam szukam postaci hmmm może za 3150 jakąś dobrą ja najbardziej lubie grać Katariną, Garenem, Jarvanem. Prosze o pomoc