Witam szukam postaci hmmm może za 3150 jakąś dobrą ja najbardziej lubie grać Katariną, Garenem, Jarvanem. Prosze o pomoc
Tania, dobra postać
Witam szukam postaci hmmm może za 3150 jakąś dobrą ja najbardziej lubie grać Katariną, Garenem, Jarvanem. Prosze o pomoc
Hmm.. każda postać do 6300 jest dobra ... więc pasuje do tego ok. połowa postaci. ; ) spróbuj trynde, jaxa i xina ; )
Olaf

Każda jest dobra , wszystko zależy od wytrenowania i umiejętności .
Skoro lubisz Garena,Kate,Jarvana to proponuję Singed(1350),Jax(1350),Amumu(1350),Sion,Nasus,Cho`Gath ....
Tak jak ktoś pisał, Olaf. Champ który wymaga nieco innego podejścia ze względu na pasywa (czym więcej hp straci, tym szybciej atakuje), ale potrafiący naprawdę namieszać w walce. Warto go sprawdzić.
prosta, dobra, rozwala all
Ashe
jak za 3150 to może być to Blitzcrank, ostatnio opuścili cenę, więc tylko kupować i grać ^.^
Annie - kobieta latwa, tania i szybko dostepna
prosta, dobra, rozwala allAshe
potwierdzam, ashe ze swoim arołem rozwala tylko trzeba mieć cela dobrego.
ale nie jest podobna do tych postaci, co na początku wymieniłeś, tobie potrzeba czegoś twardego, a nie takiego papierka jak ashe. więc, hm, signed, jax, malphite. tak na szybko co mogę wymyślić.
Akali
Warwick
Shaco
Garen
Ja ludziom polecającym Ashe, Annie czy Twitcha radzę puknąć się w głowę. Żaden z tej trójki champów nie przypomina W NICZYM Katy, Garena czy Jarvana. Mieszacie w głowie gościowi preferującemu kompletnie inny styl gry...
Poza wspomnianym wcześniej Olafem podam champa, którego nikt (o dziwo) nie wymienił: Irelia. Genialna wytrzymałość (lifesteal pasywnie ze skilla + ult), stun/slow, doskok (z odnowieniem many i refreshem jeśli zabije cel)... Jeden z lepszych wyborów na solo top.
a może Udyr??Trudny do ogarnięcia ale jak już się ogarnie to op
a może Udyr??Trudny do ogarnięcia ale jak już się ogarnie to op
udyr jest tak trudny do ogarniecia jak budowa cepa.
Sona za 3150, OP hero robione pod AP. Mozesz zawsze jeszcze isc w pseudo Tanka albo typowego supporta. Jednak na AP krecisz b.dobry dmg
Grajac pod Lich Bane krecisz kolo 1000dmg kiedy masz zaladowane 3nutki/lich bane/1st skill.
Noo, to tyle ode mnie
Ała. Sona to 100%suport, nie AP Carry.
Polecam Olafa jest boski
Might Tay, Sone możesz składać pod ap carry, ja już tak robiłem i źle na tym nie wychodziłem
Ała. Sona to 100%suport, nie AP Carry.
Moge Ci zademonstrowac ze Sona moze byc naprawde dobrym AP Atakujac ze skilla we 2 po 400-600dmg(+to co lich bane i 3Nuty), do tego leczac po 300-400 co jakies 4sek
Mowienie ze robiac sone pod AP nie jest tez ona Supportem jest bzdurne, bo akurat sona moze byc supp + carry
Aktualnie gram na buildzie w tym stylu, ale moglem sie walnac przy runach/masterach:
Easy Mode annie,karthus,Olaf
@Up
A brand w tym czasie cie zabija ,bo twój heal co 4 sekundy jest gówno warty jak combo nie wytrzymasz.
Ashe. najlepsza tania i wymiata
jak ogarniesz ja rozwalisz tanka na 1,5 skilla