Tanie ale popularne

Witam

Jak w temacie, pilnie poszukuję tanie ale jednocześnie popularne gry coop, ważne aby owe gry były nieco bardziej rozbudowane niż np. blood & bacon, który już mi się przejadł, kupiłem w ciemno Gauntlet, niestety niekt w to nie gra, gatunek nie jest jakoś specjalnie istotny, mile widziane RPG`i oraz FPS`y, nie mniej jednak możecie też wymieniać gry innych gatunków, jeśli chodzi o cene, to chciałbym przeznaczyć na ów grę max do 25 PLN.

Z góry dziękuję za pomoc.

@up

Przez 6 dni jest jeszcze humble bundle z paczką survivali za 5 euro :) więc może to Cię zainteresuje. W nim między innymi Rust i Savage Lands. Z tego co wiem to borderlandsy też jakoś tanio chodzą a są fajne.

Myślę że nie napisałem istotnej informacji, minowicie, chodzi o to aby w owej grze miał możliwoś szybkiego wyszukania randomowych graczy, przy grach spedzam bardzo mało czasu, dlatego też nie zamierzam szukać stałej ekipy.

Ps. Jeśli możesz to podaj link do tego humble bundle,

Wystarczy wpisać w google... https://www.humblebundle.com/survive-this-bundle

Polecam Garry's Moda, każdy typ gry tam znajdziesz :D. Na G2a za 12 zeta kupisz.

tak się na niego czaję, ok w takim razie temat do zamknięcia =3

Zamykam na prośbę autora.

Witam

Jak w temacie, pilnie poszukuję tanie ale jednocześnie popularne gry coop, ważne aby owe gry były nieco bardziej rozbudowane niż np. blood & bacon, który już mi się przejadł, kupiłem w ciemno Gauntlet, niestety niekt w to nie gra, gatunek nie jest jakoś specjalnie istotny, mile widziane RPG`i oraz FPS`y, nie mniej jednak możecie też wymieniać gry innych gatunków, jeśli chodzi o cene, to chciałbym przeznaczyć na ów grę max do 25 PLN.

Z góry dziękuję za pomoc.