Tanie gry w sieci Biedronka

Od trzeciego grudnia niżej wymienione tytuły będzie można nabyć w sieci Biedronka za 9,99zł:

Unreal Anthology

Gears Of War

Blacksite

Strangehold

Penumbra: Czarna Plaga

Toca 3

Lionheart

Agatha Christine: Zlo ktore zyje pod sloncem

Dead Reefs

Gore

Juiced 2

Puzzle Quest

Freakout

Saga The Suffering

Painkiller Overdose

Painkiller

Sega Rally

Supreme Commander

Colin McRae Rally 2005

Gothic II Zlota Edycja

Saga Icewind Dale

Sam & Max

Swiatynia Pierwotnego Zla

Mam pytanie. Czy fajna jest właśnie ta gra juiced 2 i Supreme Commander ??

Jak ktoś wie niech mi odpisze. :) Bo grałem w juiced 1, ale to dawno i nie wiem czy się to dużo różni od 1 wersji.

wow ale wyprzedaż :) Może i sobie kupie stare dobre Toca 3. No i może Painkillera, bo jeszcze w niego nie grałem, a wypadało by, bo jedna z lepszych polskich gier podobno :P

@up

Juiced 2...nieco gorszy od np. Carbona, ale da się grać. Za 9,99 złocisza się opyla. W SC nie grałem, nie wypowiadam się.

Wybrałem Gears of War i Penumbre :)

Mam pytanie. Czy fajna jest właśnie ta gra juiced 2 i Supreme Commander ??Jak ktoś wie niech mi odpisze. Bo grałem w juiced 1, ale to dawno i nie wiem czy się to dużo różni od 1 wersji.

juiced 2 odpowiednik NFS underground ale bardziej sztywny

Supreme Commander strategia... i to dosc skomplikowana ale za to bardzo fajna.

No i masz ci los :D Miesiac temu zamkneli u mnie Biedronke xD Buduja w nowym miejscu ,ale watpie ze do tego czasu ja zrobia :P

Z checia kupilbym G:Zlota Edycha,The Guild i Fable i moze IceWind Dale ,bo opyla sie za ta dyszke .

Super! Chyba kupie IWD, bo gdzies zgubilem swoje plyty. Thx za info!

IWD kupię na 100%, ciekawa oferta. :D

Btw, też zgubiłem płyty ! :D

Lionheart też kupię, bo dawniej za łebka sprawdzałem.

Ciekawa wyprzedaż, z chęcią zakupie pewne gry. Co do wyboru się jeszcze zastanowię, ale za pewne kupie Gears of War.

Swoje IWD zgubiłem z 3lata temu :/

Ja kupie na pewno Puzzle Quest'a oraz Unreal'a

Nieźle, na pewno sobie coś kupie! :P za dyszke takie tytułki? Dzięki za info!

Chyba wydam połowę oszczędności na te gry. Ewidentnie pierwszy będzie Gears of War.

Pójdzie 30zł i jeszcze 16zł na cd action grudniowego(DMC 4 dają) :D

Pełną Wersje Devil May Cry 4?! Kupuje...Nie ma bata...

Kupiłem za 50zł. :P Gra wypas! Ludziska naprawdę warto zagrać w DMC 4! :P

Warto zagrać we wszystkie części DMC ! i oglądnąć jeszcze anime 12 odcinkowe :P wtedy się lepiej gra :D

Ooo...już się podjarałem. Na pewno kupię Gothic II Złota Edycja, IWD i może Suffering'a. Teraz tylko czekać :P

Oooo! Dopiero zauważyłem Sufferinga...Biorę, nie ma bata.

No więc dziś zamiast do osiedlowego spożywczaka, po poranne zakupy postanowiłem się udać 200m dalej, no i wróciłem z Gears of War i Antylogią serii Unreal, właśnie otworzyłem kartoniki, zdumiony bardzo lekką wagą, no ale wszytko się wyjaśniło, otóż w środku znajduje się tylko pudełko cd slim z płytą w środku, nawet okładki nie ma, jest czysta biała kartka a kluczem do gry w środku. No cóż liczyłem chociaż na dvdbox z okładką, ale co tam, za taką cenę i tak się opłaca, tylko na półce nie będzie się ładnie prezentować (chyba, że w kartonie ;)).

jA WŁAŚNIE NABYŁEM GoW i Strangehold , biedronka ach biedronka :)