Tanie gry z dobrym Multiplayerem

Witam,

Mam ochotę popykać w jakąś ciekawą produkcję, jednak z gier MMO F2P nie mogę znaleźć nic ciekawego dla siebie, dlatego szukam zwykłych gier z rozbudowanym trybem multiplayer. FPSy, wyścigówki - bez znaczenia. Po prostu podawajcie swoje przykłady. Cena najlepiej jakby nie przekraczała 50zł.

Na allegro widziałem, że można wyrwać Burnouta Paradise cośtam i Crysisa 2 za jakieś śmieszne pieniądze - 2 czy 3 złote. Wiecie może jak tam wygląda multiplayer?

Battlefield Bad Company 2

Dużo ludzi, dużo serwerów w europie.

Cena poniżei 50zł.

Świetny multi. Przegrane 100h+ i mi się nie nudzi.

Jest sens kupować Bad Company 2 skoro na allegro można kupić BF 3 za 30zł?

@UP Bo BC2 to także dobry multik? CS:GO,Counter Strike 1.6,Starcraft 2(używka)

Jak chcesz to mogę ci odsprzedać origin z crysis 2 na multi jest bardzo przyjemny :).\

Jak chcesz to mogę ci odsprzedać origin z crysis 2 na multi jest bardzo przyjemny .\

Ciekawa propozycja, zważając na to, że kosztuje 2 zł na allegro :)

Przez humble bundle origin taka cena nawet ci moge dać za darmo.

Jest sens kupować Bad Company 2 skoro na allegro można kupić BF 3 za 30zł?

Jednak jest to BF3 bez Premium, a bez Premium w Multiplayer gra się beznadziejnie.

Jednak jest to BF3 bez Premium, a bez Premium w Multiplayer gra się beznadziejnie.

Ah w tym rzecz :) Premium już 80zł.

Return to Castle Wolfenstein.

Proszę nie mylić z Wolfenstein: Enemy Territory.

Gra z 2001 roku.

Nie wszystkim pasują mapki z BF3. (miasto widzimy na codzień). W BC2 jest odmiana. Według mnie jak kupisz to nie będziesz żałował.

Tak jak wyżej, polecę BC2. Świetna gra, grałem kiedyś u kolegi na PS3 i grało się całkiem przyjemnie. Jak za taką cenę to świetna okazja.

Myślałem że w BC2 mało osób gra, a tu proszę o.O

Mam BF:BC2 na origin ale nie zainstalowałem, tam trzeba jakieś premium mieć żeby było więcej map itd. jak w BF3?

Myślałem że w BC2 mało osób gra, a tu proszę o.OMam BF:BC2 na origin ale nie zainstalowałem, tam trzeba jakieś premium mieć żeby było więcej map itd. jak w BF3?

Nie, tam możesz kupić dodatek Vietnam na którym nikt nie gra. (Podobno)

A może Borderlands pierwsza część. Wersję GOTY ze wszystkimi dodatkami za jakieś 30 zł kupisz.

Jeśli lubisz realistykę może Ci się spodobać Red Orchestra 2 Heroes of Stalungrad. Ja zakupiłem i jest całkiem spoko.

Jeśli lubisz realistykę może Ci się spodobać Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad. Ja zakupiłem i jest całkiem spoko.

W BF BC2 tak od rana do 13 wiadomo, że może być mało serwerów. (praca i szkoła) Chociaż zawsze jakiś serwer znajdziesz. Wieczorkami serwerów nie dość, że jest troche do wyboru to na te ,,lepsze" są kolejki po 2osoby/czy są pełne. Ogólnie zawsze coś znajdziesz. Jeśli masz dobrego neta to w wyszukiwarce ustaw sobie Wszystkie Regiony i będzie jeszcze więcej. Ostatnio grałem tydzień temu.

Witam,

Mam ochotę popykać w jakąś ciekawą produkcję, jednak z gier MMO F2P nie mogę znaleźć nic ciekawego dla siebie, dlatego szukam zwykłych gier z rozbudowanym trybem multiplayer. FPSy, wyścigówki - bez znaczenia. Po prostu podawajcie swoje przykłady. Cena najlepiej jakby nie przekraczała 50zł.

Na allegro widziałem, że można wyrwać Burnouta Paradise cośtam i Crysisa 2 za jakieś śmieszne pieniądze - 2 czy 3 złote. Wiecie może jak tam wygląda multiplayer?