Tanie klucze na Allegro

Witam, jestem zainteresowany wykupieniem pełnej wersji gry po obadaniu triala jednak ta cena na Allegro wydaje mi się bardzo podejrzana. Czemu jest tak tanio? Tylko ~7zł za grę +30dni abonamentu wydaje się trochę podejrzane, była jakaś promocja i hurtowo klucze wykupili? I czy to w ogóle jest legalne, nie zablokują mi konta po paru dniach?

http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/109

Tutaj masz 100% legalności i pewności że cie nie opierdolą, sam tutaj kupuje.

Znam stronę i wiem, że jest w 100% legalna i pewna, sam tam np. kupiłem TERE. Jednak patrząc na klucz za 6zł na Allegro zaciekawiło mnie to, poza tym jak nie mam kaski aktualnie o wiele bardziej mi się widzi wydać 6zł zamiast 25zł. Wiem, że pazernie ale niestety...

No a potem niestety pełno tematów na forum się pojawia, jak to różne osoby nie zostały oszukane na allegro :mellow: poczytaj komentarze o tym kolesiu, wtedy jakąś tam pewność bedziesz miał

Osobiscie kupywalem podstawkę z 3 razy na allegro nigdy nei było problemu zazwyczaj ludzie maja problem bo nie wiedza jak ją aktywować i płaczą ze klucz nie dziala... xD

Pewnie potaniała bo rok-2 lata temu była po ~15zł.

ten klucz możesz wykorzystać tylko RAZ na konto, to jest starter

dlatego takie tanie, pozniej prepaidy w normanych cenach musisz kupic

Czyli w takim razie to nie jest żadne oszustwo jeśli klucze były kiedyś tak tanio. W takim razie spróbuję, dzięki za odpowiedzi :)

Te tanie klucze, o których mowa to klucze, które MUSISZ aktywować kartą kredytową lub prepaidem.

nie musisz :) sam kupiłem klucz za 5 zł bez aktywacji jakichkolwiek prepaidow czy kart kredytowych

Jezeli pyta Cie jak chcesz sobie placic za gre i chce bys podal nr konta podajesz któryś z tych http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ i po sprawie ;p

Co do karty to mam swoją, więc nie mam się co martwić. Sprawdziło mi kartę i jest ok ale jak się chcę wycofać z subskrypcji (usunąć ją całkowicie) to te 30dni zostaje? Czy całkowicie wszystko mi usuwa?

zostaje, tylko najprawdopodobniej twoj numer karty zostaje tez u nich w bazie danych...

Nie no caly czas masz 30dni to jest po to jakby Ci sie skonczyla subskrypcja i chciałbys szybko prepa doładować to mozesz pozwolic na sciaganie z konta

A numer może zostać, kasy i tak nigdy nie mam :lol: Ok, temat już chyba został wyczerpany więc można zamknąć. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Witam, jestem zainteresowany wykupieniem pełnej wersji gry po obadaniu triala jednak ta cena na Allegro wydaje mi się bardzo podejrzana. Czemu jest tak tanio? Tylko ~7zł za grę +30dni abonamentu wydaje się trochę podejrzane, była jakaś promocja i hurtowo klucze wykupili? I czy to w ogóle jest legalne, nie zablokują mi konta po paru dniach?