Witam !
Mam ochote poleciec sobie do Paryza. Znajomi twierdza ze znajde bilet nawet za 25zl, tutaj rodzi sie pytanie. Gdzie znajde tak tanie linie lotnicze ?
Witam !
Mam ochote poleciec sobie do Paryza. Znajomi twierdza ze znajde bilet nawet za 25zl, tutaj rodzi sie pytanie. Gdzie znajde tak tanie linie lotnicze ?
Szukaj ofert last minute, ale raczej w okresie wakacyjnym to mniej niż 150-200zł w 2 strony to nie znajdziesz.
Witam !Mam ochote poleciec sobie do Paryza. Znajomi twierdza ze znajde bilet nawet za 25zl, tutaj rodzi sie pytanie. Gdzie znajde tak tanie linie lotnicze ?
tanie linie lotnicze i tanie bilety = drugorzedne lotniska oddalone niekiedy od kilkadziesiat kilometrow od Paryza, nie zdziw sie, ze za bilet do miasta zaplacisz wiecej niz za bilet lotniczy:)
np.
Transport z lotniska Paryż BeauvaisMiędzynarodowe lotnisko położone opodal Beauvais w miejscowości Tillé, 84 km na północ od centrum Paryża. Jest najmniejszym portem lotniczym w regionie Paryża obsługującym głównie tanie linie lotnicze. Może on obsłużyć ponad dwa miliony pasażerów rocznie. Na lotnisko Paryż Beauvais dojechać można autostradą A16. Taksówki Do dyspozycji pasażerów są taksówki, których postój znajduje się przed terminalem.Orientacyjny koszt przejazdu między lotniskiem a Paryżem to 140-180 euro za dnia, 180 euro w nocy. Orientacyjny czas jazdy to 60-90 minut.Więcej informacji na stronie lotniska.
tanszy jest pociag/autobus, ale i tak za wszystko zaplacisz 50+ euro
Mozna tanio latac, moj znajomek polecial za 700 zl do Japonii (i z powrotem + hotel), za 1 zl do szwecji, itp. Trzeba szukac bledow w systemach, ja sie na tym nie znam, ale pogugluj troche.
Ja się znam więc się wypowiem
Musisz czatować na stronie np Wizzair lub Ryanair i łapać okazje bo cały czas idzie dorwać kilka wolnych miejsc np na za 2 dni na lot za grosze tylko po to by dopełnili samolot i tak samo idzie dorwać lot za np 3 miesiące gdzie zapłacisz często nawet po 20 zł za lot.
Mój ojciec tak się bawi i lata po świecie na 2 lub 3 dni, a czasem nawet na 1 dzień gdzieś tam i często słyszę właśnie, że zamawiał kilka miesięcy temu i płacił 20/30 zł za osobe.
Często też właśnie wyskakuje mi z tekstem, że wczoraj udało mu się dorwać okazje na stronie internetowej i leci za 30 zł np do Norwegi.
Może ci się uda więc jeszcze na wakacje gdzieś skoczyć
Pozdrawiam!
Mozna tanio latac, moj znajomek polecial za 700 zl do Japonii (i z powrotem + hotel), za 1 zl do szwecji, itp. Trzeba szukac bledow w systemach, ja sie na tym nie znam, ale pogugluj troche.
700 zł do Japonii w 2 strony i z hotelem?
Wypytaj tego typa jak to zrobił i odpisz Byłbym ci niezmiernie wdzięczny.
Podpisuje się pod prośbą bo mnie też to zaintrygowało
http://wizzair.com/pl-PL/Search
ALBO
http://www.ryanair.com/pl/
Korzystałem i polecam! Byłem w Mediolanie i za bilet w 2 strony zapłaciłem 90zł! Lotniska często są trochę dalej od centrum miasta ale ceny wcale nie są takie kosmiczne (i tak wyjdzie o wiele taniej niż normalne linie lotnicze).
Do tego ogarnij sobie nocleg tutaj:
Polega to na tym, że ludzie z całego świata ogłaszają się, że mogą przenocować jedną albo kilka osób. Dogadujesz się i śpisz za darmo, często poznając super ludzi.
Warto!
Mowie: bledy w systemie. On w tym siedzi od lat, jest w roznych grupach lotniczych, itp. To nie byla zwykla promocja, a bledy w systemach. Nie wiem na czym polegaja, ale udalo mi sie wtedy na taki blad zalapac. Chodzi tam chyba tez o jakies mnozenie promocji, nie wiem.
Witam !