TANIO! Overwatch + Diablo 3, ROS, WoW Battle Chest

Mam na sprzedaż nieużywane od prawie roku konto na którym znajdują się następujące produkcje:
-Overwatch, ponad 100 poziom, dużo legendarnych skinów + troche eventowych z okresu chyba do lata 2017.
-Diablo 3, RoS, wysoki level pargon, sporo ubranych postaci na maksymalnych poziomach.
-WoW Battle Chest, niegrany, bez aktywnej subskrybcji.

Za konto oczekuję:
-60zł PayPalem, albo
-72zł przelewem, ponieważ posiadam debet 12zł na koncie, a potrzebuję właśnie 60zł, lub
-60zł Paysafecard

Taka cena ze względu na przesiadkę z starego właśnie PC (2gb ram na pokładzie) na PS4, w którego sklepie jest obecnie promocja na Dark Souls 3, jestem wielkim fanem serii, jak i gier od From Software, a konto te jest mi zbędne i się kurzy jedynie, może ktoś sobie miło spędzi czas, tak jak ja za tamtych miesięcy gry.

Możliwość wystawienia na Allegro, najlepiej wszystko można zgadać przez kontakt telefoniczny z racji na łatwość w objaśnieniu całego procesu, konto oddaję z danymi, mailem i sekretnym pytaniem potrzebnym do chyba zmiany właśnie tych danych.

Pozdrawiam

Masz dwa razy 30 zl psc wiec żadne 70 zł

W sumie. Hmm, nie za bardzo siedzę w temacie, więc nie orientowałem się, dzięki :slight_smile:

Bump