Taoist - build?

Witam !

Ma ktos moze jakis dobry build dla Taoista pod PVE ? :) Bo poszukuje w necie ale bida :)

Czekaj, zaraz podrzucę coś w miarę eksperymentalnego ode mnie (str build), tylko znajdę gdzieś opisy skilli - powinienem jeszcze pamiętać co i jak. :)

EDIT: Stwierdziłem że wstrzymam się z pomocą póki sam na swojej OBT shamance nie zrobię Tao - nie mam czasu grać za bardzo (sesja trwa...), a muszę przypomnieć sobie jak działały skille (po filmikach) żeby wiedzieć co było warto wziąć, a czego nie. Po prostu głupio byłoby mi wprowadzić cię w błąd, a build miałem na tyle przyzwoity że sobie radziłem w miarę dobrze nawet na PvP (mimo że później grywałem mniej). Doradzę tylko jedno: nie idź w hybrydę. To wymaga dobrego sprzętu i świetnej znajomości klasy, zwłaszcza że braknie ci SP na tyle skilli ile będziesz chciał. Rób się albo pod magic, albo pod phys. Osobiście polecam drugie podejście :)

Ps. Swego czasu pomagałem sobie trochę kilkoma buildami i radami, m.in. tym tutaj: http://forums.webzen.com/Topic23794.aspx ... Ale warto pamiętać, że najlepszy build zrobisz wtedy, kiedy sam pójdziesz w wybrane przez siebie skille.

dzieki wielkie :) szczegolnie mi o skille chodzi jak rozwijac itd :)

Witam !

Ma ktos moze jakis dobry build dla Taoista pod PVE ? :) Bo poszukuje w necie ale bida :)