Witam !
Ma ktos moze jakis dobry build dla Taoista pod PVE ? Bo poszukuje w necie ale bida
Witam !
Ma ktos moze jakis dobry build dla Taoista pod PVE ? Bo poszukuje w necie ale bida
Czekaj, zaraz podrzucę coś w miarę eksperymentalnego ode mnie (str build), tylko znajdę gdzieś opisy skilli - powinienem jeszcze pamiętać co i jak.
EDIT: Stwierdziłem że wstrzymam się z pomocą póki sam na swojej OBT shamance nie zrobię Tao - nie mam czasu grać za bardzo (sesja trwa...), a muszę przypomnieć sobie jak działały skille (po filmikach) żeby wiedzieć co było warto wziąć, a czego nie. Po prostu głupio byłoby mi wprowadzić cię w błąd, a build miałem na tyle przyzwoity że sobie radziłem w miarę dobrze nawet na PvP (mimo że później grywałem mniej). Doradzę tylko jedno: nie idź w hybrydę. To wymaga dobrego sprzętu i świetnej znajomości klasy, zwłaszcza że braknie ci SP na tyle skilli ile będziesz chciał. Rób się albo pod magic, albo pod phys. Osobiście polecam drugie podejście
Ps. Swego czasu pomagałem sobie trochę kilkoma buildami i radami, m.in. tym tutaj: http://forums.webzen.com/Topic23794.aspx ... Ale warto pamiętać, że najlepszy build zrobisz wtedy, kiedy sam pójdziesz w wybrane przez siebie skille.
dzieki wielkie szczegolnie mi o skille chodzi jak rozwijac itd
Witam !