Tapatalk Forum

Witam , mam pytanie do Administratorow/Moderatorow a także do userow.

Co sadzicie o wprowadzeniu Tapatalk'u na forum , mi osobiście przeszkadza i nie wygodnie się przegląda 10 for przez tapatalk i gdy tutaj pragnę wejść muszę otwierać przeglądarkę.

Instalacja Tapatalka jest bardzo prosta i bezpłatna.

Sam program w AndroidMarket kosztuje grosze ale sa tez darmowe zamienniki.

A czy IPBoard Mobile nie jest dostatecznie wygodny? Faktycznie, trzeba wejść w przeglądarkę, ale samo forum jest bardzo wygodne. Chmarus mógłby się ew. postarać o przerobienie strony głównej na mobilne stabdardy. Skrypt by rozpoznawał po IP i załączał odpowiedni typ strony. Coś takiego ma bodajże.. mmos**e?(wymienienie nazwy chyba też się zalicza do reklamy)

Wszystko jest w najlepszym ładzie i składzie, po co coś zmieniać.

Na telefonie też ładnie śmiga.

Ale wiecie , dużo osób przegląda fora , czeka na pw itp.

+ że na telefonie ładnie działa i nie ciągnie za dużo z konta PLN'ów ( Brak obrazków , sygnatur , avatarów itp. )

+ Dodatek do Chrome pod nazwą Tapatalk Notifer ( automatycznie odświeża zapisane fora i informuje nas o subskrybowanych forach oraz o pw)

Ogólnie zainstalowanie tapatalka to 15min , a naprawdę ucieszy nie tylko mnie ale i także sporo osób.

Cóż, tu się powinien Chmarus odezwać, ale wstępnie ze wszystkimi zmianami na forum czekamy do aktualizacji skryptu IPB.

Mi to lotto w sumie. Teraz jest git, no ale jak miało by być lepiej to popieram. : )

ten tapatalk bardzo ciekawy. Wprowadzimy go po zmianie skryptu forum na najnowszy (jakoś koniec tego miesiąca). Co do optymalizacji strony głównej pod mobilne urządzenia, to też jest to zaplanowane.

Witam , mam pytanie do Administratorow/Moderatorow a także do userow.

Co sadzicie o wprowadzeniu Tapatalk'u na forum , mi osobiście przeszkadza i nie wygodnie się przegląda 10 for przez tapatalk i gdy tutaj pragnę wejść muszę otwierać przeglądarkę.

Instalacja Tapatalka jest bardzo prosta i bezpłatna.

Sam program w AndroidMarket kosztuje grosze ale sa tez darmowe zamienniki.