Tapeta na pulpit

Siema. Miałem pomysł żeby dla wszystkich artystów cyfrowych którym się nudzi zrobili sobie tapety i wrzucili je tutaj. Jeśli ktoś miał by taką ochotę to zapraszam. Jeżeli jest możliwość to proszę o zrobienie tapety z Battlefield 3 z imieniem Rafał. Pozdrawiam.

Świetny pomysł

ja również proszę o tapetke z moim nickiem :)

Zara będę w domu to wam zrobię tapety, akurat na forum, gdzie jestem grafikiem o nic nie proszą, żadnych próśb na pw na tym forum nie ma... a bardzo odczuwam potrzebę wyżycia się robiąc jakieś duże grafiki... tylko podajcie wymiary na tapety.

Walnij w full hd 1920x1080 :P

Ja rówież z moim nickiem , wymiaru 1024x768 ;D i tapetka z Battlefield3

Nie za bardzo wiem jak zrobić w HD :) ponieważ robię grafiki od miesiąca.

A i kristal i filhaln z czym chcecie tapety?

Edit: PolskiJoint wstępna propozycja:

Napisz, jaka ma być mniej więcej kolorystyka(sry, jeśli nie trafiłem w kolory), czy coś zmienić w tej tapecie, czy może zrobić coś zupełnie innego itp.

A co do tematu: parę innych moich tapet:

21176rs.jpg

Wymiary 1024x768. I jeśli jest możliwość to proszę o przyklejenie teamatu.

To jeśli można chciałbym Luff'yego, nie mam żadnych wymagań, ważne żeby była fajna, 1280x960

W sumie to jest już temat na prośby o grafiki i jest on przyklejony, ale póki temat nie straci zainteresowania to mogę się pobawić w te tapety :)

Avi tak z ciekawości się spytam: ustawiłeś sobie tytuł Graphics<3, to znaczy, że bawisz się choć trochę w robienie grafik czy tak sobie ustawiłeś? Nie, że coś do ciebie mam, tylko jak rzeczywiście robisz grafiki to pochwal się czasem na forum :)

A ja mam pytanko na jakim programie pracujesz?

chcialbym cos zwiazanego z Lol'em najlepiej z gangplankiem

albo jakaś tapeta z tej nowej gry war of immortals :D (berzerker)

@BlastBlue ogólnie mi się podoba tylko takie tło bardziej ciemniejsze ;) ogolnie ok

@xyaz007

w gimpie 2.6, ale mam też ps'a CE 7.0, choć z niego nie korzystam, a te "animacje" to sklejam w PhotoFiltre Studio X.

@PolskiJoint zaraz to zmienię.

Siema. Miałem pomysł żeby dla wszystkich artystów cyfrowych którym się nudzi zrobili sobie tapety i wrzucili je tutaj. Jeśli ktoś miał by taką ochotę to zapraszam. Jeżeli jest możliwość to proszę o zrobienie tapety z Battlefield 3 z imieniem Rafał. Pozdrawiam.

Sory stary, ale obecnie do dyspozycji mam tylko painta, więc wiesz xD Jutro pobiore Gimpa, i zrobie coś lepszego.

Sory stary, ale obecnie do dyspozycji mam tylko painta, więc wiesz xD Jutro pobiore Gimpa, i zrobie coś lepszego.

Czy to nie jest przypadkiem tapeta z google grafiki z dodanym napisem? Nic nie chcę mówić, ale gimp z internetem iPlus pobierał mi się koło 5 minut... Chodzi mi o to, że w sumie to niepotrzebnie czekasz do jutra, bo można poświęcić te 5 minut i zrobić coś estetyczniejszego. Poza tym on prosił o inne wymiary.

PolskiJoint zmieniona tapeta:

Oprócz samej zmiany kolorystyki to jeszcze troszeczkę pojaśniłem i pociemniłem, mam nadzieję, że teraz jest ok.

ja też coś wykonałem w tematyce BF3:

To ja bym prosił o tapetę ( wymiary takie jak koledzy )

z Tematyką najlepiej cs i smokiem ( Blast wie czemu smok :D reddraons :D )

Z napisem :

DaSsT. ( nie zapomniej o duzych i malych literach i o kropce na koncu !! )

RedDragons ( tez tak fajnie umieszczone :D )

Tak Blast tylko że jutro się pobawię bo dzisiaj mi się już nie chce. I spróbuję zrobić coś dla DaSsT. I mam pytanie skąd bierzesz tła do grafik?

Ja? Ja nie używam tła jako bazy do grafik. Akurat w tapecie z BF3 dałem pierw gradient, potem dwa olbrzymie brushe, żeby nie było za pusto podczas pracy i następnie męczyłem ten sam pędzel cały czas, w międzyczasie dałem też render, potem nakleiłem logo i filtr, taki żeby było to bardziej "wyciosane" (ale oczywiście jestem tak genialny, że zapomniałem, który to był) i potem barwienie (w pierwszej wersji), a w drugiej desaturacja, rozjaśniłem po rogach, jeszcze trochę przejechałem pędzlami i dałem czarno-biały gradient na warstwę i zmniejszyłem krycie tak, aby choć trochę pociemnić ten obszar po lewej i rozjaśnić render. Wiem rozpisałem się z tym, jak po kolei robiłem tą pracę... Ale w sumie wyszło mi to chyba najlepiej z moich tego typu prac (tapet) :)

To i ja poproszę:) Rozdziałka najlepiej 1920x1200. Co do tematu...hmmm... Tematów kilka: coś z gitarą/gitarami (najlepiej elektryczna ew. basowa), coś z asasynem, zabójcą, złodziejem itp. (ale takim mmowym ;) ), coś z jakimiś mistycznymi kreaturami (fauny, może być ten z "Labiryntu Fauna", ale nie straszny, bardziej taki jak na plakacie filmu, pany, smoki itp.), jeśli już to najlepiej ciemne tło + może jakaś otoczka wokół stwora (tak, żeby ładnie wyglądało, wy wiecie lepiej) i temat 3, jakaś dziewczyna w stylu anime, mangi (chodzi mi przede wszystkim o twarz, najlepiej taka jakaś lekko zasmucona).