Tak jak w tytule. Napisałem ogłoszenie, dodałem, wyskoczyła informacja, że dodano poprawnie, ale na liście ofert mojej oferty nie ma. Czy oferta musi być zaakceptowana przez administratora?
Targ (na stronie głównej, nie forum) nie działa
też tak mam :(
:(
Co wam jest, że wam tyle rzeczy nie działa?
Co wam jest, że wam tyle rzeczy nie działa?
Raczej co jest, że tej stronie tyle nie działa.
Ogłoszenia na targowisko są uprzednio akceptowane. Dlatego nie pojawiają się natychmiast
tia fajnie by było gdyby ktoś je akceptował, ja dzisiaj wrzucałem 2 razy i się dalej nie pojawiło
Może jest słabe?
@UP
Myślisz, że ktoś siedzi 24h przy kompie i akceptuje ogłosznia?
Może jest słabe?
@UPMyślisz, że ktoś siedzi 24h przy kompie i akceptuje ogłosznia?
lol słabe co według ciebie oznacza słabe man ogłoszenie to ogłoszenie, że co?? nie żądam od nikogo aby siedział 24h i lukał po prostu stwierdzam fakt że mogły by się pojawiać ogłoszenia po coś istnieje ten targ chyba co?
Chodzi mi o to, że jest napisane nieestetycznie.
co tu może być estetycznego masz punkt składni A i punkt składni B czyli przykład-"witam mam na wymianę konto A na konto B kontakt" żeś stary walnął Platona..
Ja jestem grammar nazi. Wierz mi, jeśli moje ogłoszenie niezaakceptowane, to pewnie dlatego, że administrator. W końcu wchodząc (zapewne) co kilka dni na stronę i mając kilkadziesiąt albo i więcej ogłoszeń do przejrzenia, jest to możliwe. Zresztą wystarczy zobaczyć, ile ogłoszeń dziennie dostaje dodanych - od 2 do 4.
no i wszystko jasne heh
no i wszystko jasne heh
Dzisiaj dodałem identyczną ofertę, co wcześniej i została zaakceptowana.
Tak jak w tytule. Napisałem ogłoszenie, dodałem, wyskoczyła informacja, że dodano poprawnie, ale na liście ofert mojej oferty nie ma. Czy oferta musi być zaakceptowana przez administratora?