Targowisko - minimalna ilośc postów

Hej.

A może by wprowadzić minimalną ilość postów w targowisku? Np 50, Teraz 99% ludzi tam handlujących to osoby mające 1-2 max 5 postów na kontach założonych tylko po to, żeby kogoś okraść.

Kiepski pomysł. Sytuacja będzie tak jak z "Szukam MMO". Ludzie będą zaśmiecać forum nic nie wnoszącymi postami, aby nabić potrzebny próg.

Od tego masz przycisk raportuj.

Ludzie dają się nabierać, bo są głupi. Mądry człowiek od razu wyczuje, jak ktoś chce go oszukać.

Dlatego istnieją takie serwisy jak Allegro, gdzie się wymieniacie. Rozpoznać oszusta można po tym, że jak zaproponujesz mu wymianę przez Allegro, to od razu zacznie się wymigiwać.

@up totalna głupota, wymiana przez allegro nie daje zadnej gwarancji,przysparza same klopoty, do tego mozesz dostac bana na allegro wiec gj typie :D

do tego nie kazdy ma allegro, mozna tam oszukiwac jak wszedzie

Ogólnie debilizmem jest wymienianie się. Gry specjalnie zabezpieczają się przed nieautoryzowanymi wejściami na konto by was nikt nie okradł i zhackował a wy jesteście naiwni i tak się dajecie. Każdy były właściciel konta może napisać do supportu i powiedzieć, że ktoś mu się włamał po czym odzyska konto na podstawie logów IP.

Z graniem na używanym (kupionym) koncie też bym się zhańbił, jaka to sztuka kupić postać na max levelu jak się nie umie nią grać albo co gorsza nie zna gry.

Ja sprzedawałem kilka razy konta, zawsze mogłem na siłę je odyzskać ale nie jestem skur**elem żeby tak robić.

Ja sprzedawałem kilka razy konta, zawsze mogłem na siłę je odyzskać ale nie jestem skur**elem żeby tak robić.

Tiaaa, ...mogłem tylko mi się nie chciało.... Wątpię w to, że tak łatwo można odzyskać konto.

Beznadziejny pomysł, bardzo wiele osób robi konta tylko po to, by wystawić przedmiot na targowisku, a potem wchodzą tylko po to, by zobaczyc jak idzie sprzedaż.

Tiaaa, ...mogłem tylko mi się nie chciało.... Wątpię w to, że tak łatwo można odzyskać konto.

To lepiej przestań, bo tak właśnie jest. Przecież wydawcy gier muszą dać jakieś bezpieczeństwo naszemu kontu, więc łatwo jest je odzyskiwać. Nawet jeśli zapomnisz danych to i tak można pisać do supportu, jak to powiedział ktoś wyżej.

Hej.

A może by wprowadzić minimalną ilość postów w targowisku? Np 50, Teraz 99% ludzi tam handlujących to osoby mające 1-2 max 5 postów na kontach założonych tylko po to, żeby kogoś okraść.