Tatuaż "s.t.a.l.k.e.r."

Witam! do końca tego roku mam zamiar sprawić sobie na ręce pierwszy w życiu tatuaż.
Będzie to coś takiego:

https://www.google.pl/search?q=stalker+ ... 1024%3B768

I teraz mam problem icon_razz.gif popatrzcie na swoją rękę i zobaczycie, że miejsce na którym miałby być tatuaż jest nie równe, a przy nawet najmniejszych ruchach skóra samoczynnie się przekręca więc nie wiem czy zrobienie jako tako tego tatuażu by wyglądał prosto i dobrze i czy, w każdej pozycji ręki jest możliwe.

Druga sprawa to czy napis ma wyglądać tak jak na ręce na focie wyżej? czy może trochę go podrasować i strzelić napis taki o?

https://www.google.pl/search?q=stalker+ ... B500%3B699

( oczywiście bez dopisku cień czarnobyla )

Co o tym myślicie? ja totalnie w tym nie siedzę, a oczywiście nie chciał bym przedobrzyć ;P ma być klimat i tyle.
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!

Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy pytanie o sprawy techniczne tatuaży na forum o MMO jest dobrym pomysłem. Spytaj się na jakimś profesjonalnym forum. Poza tym, jesteś pewien, że chcesz mieć napis STALKER na całe życie? xD

Wagon... Mam kilka tatuaży i mogę powiedzieć Tobie tylko jedno:

Skóra to nie obrazek w paincie. Cały czas się poruszasz i miejsce gdzie masz tatuaż również. Musisz sobie uświadomić, że napis będzie z Tobą do końca życia. Zastanów się czy, aby na pewno chcesz taki tatoo. Jest duże prawdopodobieństwo, że za kilka lat będziesz tego żałował.

Tatuaż musi mieć dla Ciebie szczególne znaczenie. Jeżeli tak będzie to nigdy się Tobie nie znudzi. Może być jaki tylko sobie zapragniesz. Jeżeli masz dobrego tatuażyste to na pewno Tobie zrobi dobrze. Nie musisz się martwić, że będzie krzywo czy niewyraźnie. On sam Tobie doradzi, tylko idź do profesjonalisty a nie laika bądź "Pana Gienia" z bramy obok. Tam się wszystkiego dowiesz.

btw: Poczekaj jeszcze na zimową pore ponieważ przez pierwszy tydzień/dwa będziesz musiał chronić od słońca itd. Zimą jest łatwiej. Dobrze też zadbaj o gojenie żeby później nie było blizn. Z maści polecam "Alantan".

TATUAŻE UZALEŻNIAJĄ! Jeżeli zrobisz jeden to gwarantuje, że będziesz chciał więcej:)

Jak najbardziej chce taki napis i nie myślcie, że chodzi o gre "stalker" raczej o coś ważniejszego i głębszego ( dla mnie )

Twierdzisz, że uzależniają? ;) oj mam nadzieje bo mam tyle pomysłów, że trzeba to gdzieś umieścić.

Jak muszę chronić przed słońcem to poczekam, aż go tyle co teraz nie będzie.

Tatuaże nie tyle uzależniają, co po prostu wiąże się to z tym, że jeśli już decydujesz się na jeden, to podjęcie decyzje co do kolejnych przychodzi dużo łatwiej.

1. Na starość i tak się będzie "brzydkim" - niezależnie od ilości posiadanych dziar na skórze ;]

2. Sens tatuażu z jednej strony jest ważny, ale z drugiej strony nie do końca - ludzie się zmieniają i nie ma opcji, że zawsze będzie się podobało to samo - IMO on ma po prostu przypominać pewien etap twojego życia - nic więcej.

Jeśli ktoś w etapie "A" swojego życia (np. przez 5-10 lat) jarał się czymś okrutnie, to czemu sobie tego gdzieś nie uwiecznić? Każdy powód jest dobry :P Oczywiście gorzej, jeśli miałoby to być coś w stylu miłości do Justina Biebera, no ale... Znajmy umiar.. ;D Chociaż kto co tam lubi. IMO i tak lepszy wzorek na skórze, niż tych 10 lat straconych na podniecanie się czymś totalnie głupim ;]

3. Sam lubię tatuaże od wielu lat, acz po dziś dzień z nimi nie przesadziłem - zwyczajnie obecnie nie mam weny na kolejne. Pojawi się wena, będą następne dziary. Proste.

Witam! do końca tego roku mam zamiar sprawić sobie na ręce pierwszy w życiu tatuaż.
Będzie to coś takiego:

https://www.google.pl/search?q=stalker+ ... 1024%3B768

I teraz mam problem icon_razz.gif popatrzcie na swoją rękę i zobaczycie, że miejsce na którym miałby być tatuaż jest nie równe, a przy nawet najmniejszych ruchach skóra samoczynnie się przekręca więc nie wiem czy zrobienie jako tako tego tatuażu by wyglądał prosto i dobrze i czy, w każdej pozycji ręki jest możliwe.

Druga sprawa to czy napis ma wyglądać tak jak na ręce na focie wyżej? czy może trochę go podrasować i strzelić napis taki o?

https://www.google.pl/search?q=stalker+ ... B500%3B699

( oczywiście bez dopisku cień czarnobyla )

Co o tym myślicie? ja totalnie w tym nie siedzę, a oczywiście nie chciał bym przedobrzyć ;P ma być klimat i tyle.
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!