Siemka, poszukuję dwóch osób chętny do stworzenia rankingowego teamu 3v3 na serwerze EUNE. Nie interesuje mnie liga/dywizja graczy, którzy mają zamiar się zgłosić. Biorę tylko pod uwagę umiejętności i ogarnięcie na Twisted Treeline podczas wspólnej gry. Od chętny osób oczekuję popołudniowej lub nocnej dyspozycji do gry, ambicji oraz chęci wbicia czegoś więcej niż złoto na 3v3. Kontakt przez PW lub tu w temacie.
Team 3v3 EUNE
A mnie interesuje ta dywizja ;d Podaj chociaz nick
nick: Greniek
w nocy mogę pograć bez większych ambicji for fun, w dzień rzadko jestem pozdro;)
Jak szeroki roster planujesz zrobić? Sztywna trójka graczy, czy grupa przykładowo 5 osób, które będą się wymieniać w ramach tego jak mają czas?
'Sztywna' trójka by była spoko jeśli nie zgłosi się dużo osób, większa grupa np. 5 to jeszcze lepiej bo zawsze można kogoś kimś zastąpić bo zawsze może coś komuś wypaść.
Zgłaszam się. Bardziej interesowała by mnie ambitna gra,lecz wiadomo że od "4fun'u" się zaczyna. Nick : Czad3r
Potrzeba jeszcze jednej osoby więc up
Ja się zgłaszam ale w nocy nie moge grać
nick:PixelHD
Czy ktos Diamond+ chcialby pograc 3s? Jestem D4, a kolega D3.
Moge oddac Ci team D3 : ) mam niepotrzebny na 3v3.ING: TM Wanted TM
2 ostatnie posty zbędne, nie w temacie. Poszukuję jednej dodatkowej osoby jako zastępstwo. Wymagam tylko minimum G5 w solo q i tyle.
nick: xEDK
SZUKAM 1 OSOBY, AKTYWNEJ W CIĄGU DNIA OD 8:00 DO POWIEDZMY 14! MINIMUM GOLD V. PILNE!
Siemka, poszukuję dwóch osób chętny do stworzenia rankingowego teamu 3v3 na serwerze EUNE. Nie interesuje mnie liga/dywizja graczy, którzy mają zamiar się zgłosić. Biorę tylko pod uwagę umiejętności i ogarnięcie na Twisted Treeline podczas wspólnej gry. Od chętny osób oczekuję popołudniowej lub nocnej dyspozycji do gry, ambicji oraz chęci wbicia czegoś więcej niż złoto na 3v3. Kontakt przez PW lub tu w temacie.