Team 3v3 i 5v5

Poszukuję graczy, by założyć team na 3, jak i 5. Załatwi się tsa. Nie zamierzam robić z tego masówki. Robię to, ponieważ wkurza mnie poziom graczy na soloQ. Teraz trochę wymagań:

- co do wieku, to ja sam stary nie jestem, bo tylko 15 lat, więc tyle wymagałbym też od was

- każdego sprawdzę 1v1 na Howling Abyss

- dojrzałość, czy coś

- grać najlepiej, ale dla funu. Nienawidzę nerdów, dlatego z gry będziemy się śmiać, zwłaszcza, jak będziemy przegrywać 20:0 ;)

- serwer eune

To tyle. Zgłaszajcie się niżej. I tak uprzedzam z góry, że nazwa teamu będzie idiotyczna, chociaż jeszcze nie wymyśliłem.

Postaram się na bieżąco uzupełniać listę graczy, którzy chcą dojść w tym poście.

MID / TOP / ADC - CeeZz

Może być op jungler/mid 16 lv? :D

Ty zawsze <3

Dobra, to się zapisujcie, jutro uzupełnię "listę" o nowych graczy. A teraz bywajcie!

@EDIT

O boże.. Źle przeczytałem, myślałem, że tam jest napisane "16 lat", a nie lv. Dobij 30 i się zgłoś, ale jakieś normale możemy zagrać.

bym grał ale mam lagi 3 czasem przeszkadza ale grać sie da

Zagrać 4fun zawsze można, IGN: Raksonek

Moge wiedziec jakie kto ma ligi? Nie wiem czy w ogole oplaca sie inwestowac w to czas ^^.

Up jak szukasz profesjonalnego teamu to raczej go tutaj nie znajdziesz.

@Owca lolking i po sprawie

Moglibyście podać swoje preferowane linie?

Też mogę pograć od czasu do czasu 4fun.

Na trójkach mogę iść wszędzie, a na piątkach mid>top>supp>adc>jungle.

Nick: fujiwar GOLD IV

Net/fujiwar - z nim już grałem :D

Rakson - wysłałem zaproszenie, jeśli Rakson to twój nick w lolu

SuchCio - mam w znajomych ;)

Jeszcze dzisiaj założę team i was pozapraszam, jeśli byłaby taka możliwość podajcie coś do kontaktu z wami (gg/skype/facebook etc.)

Potrzebowalibyśmy jeszcze 1 gracza do 5v5. Owca, co z tobą?

Tak się wtrącę - myślę, że sprawdzanie 1v1 to zły pomysł, bo sporo może zależeć od wybranych postaci. Ale to taka tycia uwaga, jako brąz IV juz zmykam.

Tu nie chodzi o to czy osoba wygra ten 1vs1 tylko czy potrafi sobie poradzic w takich pojedynkach. Po co komu midowiec, który przegrywa większość early game? Np. czy da rade dodge zrobić , poprawnie combo etc.

@Azrael - wpadłem na to podczas gry, ale nie edytowałem postu, co nie zmienia faktu, że zgadzam się z Suchym.

loczeq / bronze IV / 20 lat :)

jak coś moje gg 2357174, sprawdzcie mnie i ocenicie czy się nadaje czy też nie

@JuniorR ok, napisze jeszcze raz :D IGN:Raksonek jak cos wyslalem zapro

@Azrael jeśli ktoś zna mechanike, dobierze odpowiednie itemy i odpowiednio do sytuacji bedzie gral, nie ma znaczenia czy to Soraka pod AD banany czy Graves pod AP :D (testowałem, obydwa nawet nawet)

musimy ustalić dokładnie kto , gdzie ,itp. Moge grac wszedzie oprócz topa i jungli. (hate it)

no kombinujcie jak chcecie, dla mnie adc>top>mid>supp>jungle

Dobra, Rakson, mój błąd, nie doczytałem :D

A tak btw. to musimy wbić Golda, gdyż wtedy dostaniemy Victorious Elise <3

Więcej informacji: http://how2play.pl/znamy-nagrody-za-sezon-3/

no prosze, darmowy champ dla mnie i skin, brawa dla Riotu, a Wam, życzę powodzenia, na pewno nie tylko wy wpadliście na ten pomysl xDD