Team 5 osób

Napisze od razu o co chodzi poszukuję 3 lub 4 osób do zagrania w POE stworzyliśmy sekcję na TS3 "Formoza" IP: 31.6.70.185:5000 Jest nas jak na razie 3 osoby ja i 2 graczy jeszcze.Szukamy ludzi z którymi zaczniemy grę od początku w party bez samodzielnego levelowania jak gramy to tylko razem o danych godzinach :)

Kto chętny pisać pod spodem :)

ArmoredSaints to nasza bandera !

I nikogo byle jakiego nie wybiera !

Masz doswiadczenie jesli chodzi o gry HnS pokroju Diablo itd ? Masz ogar w grze PoE ?

Zapraszam do probnej sekcji Path of Exile ! Pomoz chlopakom wzniesc sie na sam szczyt ! Pomoz im utrzymac sekcje ! Rywalizuja z GW2 o miano pelnoprawnego obywatela ArmoredSaints gildii multigamingowej ktora stawia swoje pierwsze kroki w swiecie MMO.

Pozdrawiam Qeshua

Siema. Chętnie dołączę do wspólnej gry. I tak ostatnio nie mam w co grać, a w PoE trochę udało mi się pograć, i czasami wracam, tworząc od nowa kolejną postać. Jednak szkoła się zaczyna, a ja wkraczam w Klasę Maturalną, więc dużo czasu nie będę mógł poświęcić na grę.

Aktualnie 7 osob na kanale :)

Warto ? Warto !!

Quesha, czy ty aby trochę czasami nie przesadzasz z tym spamem/reklamą (jak zwał tak zwał) tego swojego multigamingu?

Całe forum mmorpg.org.pl jest usypane postami o ArmoredSaints.

Moim zdaniem mógłbyś trochę przystopować, wiem, że jesteście nowi itd. ale spokojnie, nie musisz wszędzie pisać postów, a jakby nie dostawało się warnów za DP, to były by ściany twoich postów. Wyluzuj trochę.

@Topic

Nie dołączę, wole biegać sam w PoE, dopóki nie wymyślą czegoś, co wymaga drużyny będę liczył na siebie. Trzymajcie się :)

Jak Ci przeszkadza to nie czytaj albo opusc forum. Wyjdzie Ci to na zdrowie :)

Ahhh co za Włuczykij ^^ pozdro

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Napisze od razu o co chodzi poszukuję 3 lub 4 osób do zagrania w POE stworzyliśmy sekcję na TS3 "Formoza" IP: 31.6.70.185:5000 Jest nas jak na razie 3 osoby ja i 2 graczy jeszcze.Szukamy ludzi z którymi zaczniemy grę od początku w party bez samodzielnego levelowania jak gramy to tylko razem o danych godzinach :)

Kto chętny pisać pod spodem :)