Team 5v5 , 3v3

Zbieram ludu wesołej wspólnej gry. Dywyzja nie ma znaczenia ważne żeby ogarniać co się dzieje. Gry byłyby rozgrywane w godzinach wieczornych chyba że team byłby dostępny wcześniej.

Kontakt :

gg : 7326611

lol " Kubxx PL

Chciałbym żeby w teamie były osoby z równych dywizji także co byśmy potrzebowali :

Gold + -

adc/supp/mid/top/jungle każdy się przyda osobiście mogę zajmować każdą z tej lini .

Oczywiście ts z mojej strony jest dostępny także z komunikacją również nie będzie problemu .

East .

Silver a godziny to tak rano do 11 i wieczorem po 21

East/West?

Mogę pograć Silver 1 Najchętniej bym grał na Topie , midzie bądz supporcie.

East . Generalnie myślę że wygodniej będzie tak po 20, ale to pisać na skypie gg albo na lolu po szczegóły tutaj nie będę się rozpisywał wszystkie pytania kierujcie na coś wygodniejszego niż forum .

Chętnie zagram :) LOL: Bartimaeus92

Preferuje Adc oraz Mid

Zbieram ludu wesołej wspólnej gry. Dywyzja nie ma znaczenia ważne żeby ogarniać co się dzieje. Gry byłyby rozgrywane w godzinach wieczornych chyba że team byłby dostępny wcześniej.

Kontakt :

gg : 7326611

lol " Kubxx PL

Chciałbym żeby w teamie były osoby z równych dywizji także co byśmy potrzebowali :

Gold + -

adc/supp/mid/top/jungle każdy się przyda osobiście mogę zajmować każdą z tej lini .

Oczywiście ts z mojej strony jest dostępny także z komunikacją również nie będzie problemu .

East .