TEAM 5v5 LOL WEST

Siemano szukam ekipy do rankedów 5v5 bo już z randomami troche mi sie przejadło grać jak z 1300 spadłem na 700 elo...-,- Także pisać kto chętny według wzoru:

[center]
[color="#2E8B57"]NICK:[color="#00BFFF"]haxior
[color="#2E8B57"]LANE:[color="#00BFFF"]solo top / bot
[color="#2E8B57"]Jaki styl gry preferujesz : [color="#00BFFF"]AD carry / Support
[color="#2E8B57"]KONTAKT [xf,gg,steam lub jakieś inne pierdułki] : [color="#00BFFF"]xf:nex45[/center]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NICK:haxior

LANE:solo top / bot

Jaki styl gry preferujesz : AD carry / Support

KONTAKT [xf,gg,steam lub jakieś inne pierdułki] : xf:nex45

Jakoś ambitniej chcesz grać czy total 4fun?

Fail0verflow (1400 elo top 1463)

głównie bot/ ew mid

AD Carry, AP MID (Dam rade też supportem ale to już mniej chętnie :))

Jakoś ambitniej chcesz grać czy total 4fun?Fail0verflow (1400 elo top 1463)głównie bot/ ew midAD Carry, AP MID (Dam rade też supportem ale to już mniej chętnie )skype: fail0verflow1

Gra jest tylko i wyłącznie 4fun, bez zadnej napinki

Nick: Justpureluck (1701, top 1713)

Lane: Solo top/jungle ( w dżungli dawno nie grałem także bardziej solo top, choć właściwie mogę grać wszystkim :-P)

Styl gry: Agresywny, odpowiedź jakiej oczekujesz masz wyżej.

Kontakt: Właściwie najłatwiej złapać mnie online w grze. Rzadko korzystam z jakiś komunikatorów.

Jeżeli dla czystej zabawy to jak najbardziej możemy coś tam popykać.

NICK:The Take

LANE:mid / solo top

Jaki styl gry preferujesz : Support (Morgana <3) / ewentualnie jakiś AP

KONTAKT [xf,gg,steam lub jakieś inne pierdułki] : GG:392248984 / bądź w grze (nick powyżej)

Ahh, to na West, ja na East gram, sorry nie przeczytałem tematu ^^.

Ja mogę zagrać

Nick :Dupacz -nie mój nie ja wymyślałem

Lane : Jungler / Support /Lub jakiś ap

Styl gry : Jungler Support

Kontakt : Borucki97-Skype

Zaproszenia wysłane. Brakuje tanka pisać.

jestem za . nick w grze GateToSKy tam znajdziesz wszystko. gg: 3480684

Siemano szukam ekipy do rankedów 5v5 bo już z randomami troche mi sie przejadło grać jak z 1300 spadłem na 700 elo...-,- Także pisać kto chętny według wzoru:

[center]
[color="#2E8B57"]NICK:[color="#00BFFF"]haxior
[color="#2E8B57"]LANE:[color="#00BFFF"]solo top / bot
[color="#2E8B57"]Jaki styl gry preferujesz : [color="#00BFFF"]AD carry / Support
[color="#2E8B57"]KONTAKT [xf,gg,steam lub jakieś inne pierdułki] : [color="#00BFFF"]xf:nex45[/center]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NICK:haxior

LANE:solo top / bot

Jaki styl gry preferujesz : AD carry / Support

KONTAKT [xf,gg,steam lub jakieś inne pierdułki] : xf:nex45