Witam , chcialbym zaprosić was do wspolnej gry w Allods , nie jestem za bardzo zaawansowany w tej grze , grałem kiedys i teraz mam znowu ochote pograć , a wiadomo z drużyna łatwiej i przyjemniej Tak więc bedziemy zaczynać od zera , po jakiej stronie to sie ustali . Moimi wymaganiami jest na pewno komunikator osobiscie preferuje Skype , znajomosc angielskiego poniewaz nie mam ochoty tlumaczyc ciagle komus co do czego sluzy , oraz minimalne ogarniecie gry nie mam co do tego wysokich wymagan poniewaz sam jestem noobkiem ;p Tak wiec prosze o odpowiedzi i pozdrawiam
Team Allods
Jako że mam aktualnie zainstalowane Allods, mógłbym skusić się na wspólną grę Podaj Skype i możemy grać.
też mogę zagrać.
Mam chyba 18 lvl. ale lepiej chyba było by od 0 zacząć
Skype ramzesmooncarp jak chcecie mozemy jeszcze dzis zaczac
Okej ja zagram. Raczej healerem lub łucznikiem jakimś
Jutro nie ma mnie cały dzień w domu więc prawdopodobnie dołączę do was w piątek.
emm no to tak bo mnie akurat w piatek nie bedzie wiec moze sie wstepnie umowimy na sobote zeby zaczac ? Mimo wszystko niech wszyscy dodadza mnie na skypie zeby w razie czego cos omowic
Witam , chcialbym zaprosić was do wspolnej gry w Allods , nie jestem za bardzo zaawansowany w tej grze , grałem kiedys i teraz mam znowu ochote pograć , a wiadomo z drużyna łatwiej i przyjemniej Tak więc bedziemy zaczynać od zera , po jakiej stronie to sie ustali . Moimi wymaganiami jest na pewno komunikator osobiscie preferuje Skype , znajomosc angielskiego poniewaz nie mam ochoty tlumaczyc ciagle komus co do czego sluzy , oraz minimalne ogarniecie gry nie mam co do tego wysokich wymagan poniewaz sam jestem noobkiem ;p Tak wiec prosze o odpowiedzi i pozdrawiam