Witam szukam osób które graja lub chcą zacząć grac w Aiona na globalu. Bo tak samemu nudno się gra.
Team do Aiona
Wbijaj na gamez aion , tam 20 tysięcy ludzi , mass pvp , i gildia polska
55 ranger mam pomogę ci ;d
hmmm nic nie zastąpi Aiona globalnego priv zawsze będzie tylko privem
A tak po za tematem mam 46 lvl Arcymag
Jestem w stanie zaoferować konto dla kogoś kto będzie zemną grać, prepaid aktualny do 8 kwietnia potem trzeba sobie doładować, opłatę za konto pobiorę w postaci złota w grze gdy już gracz się rozwinie, wtedy podam pełne dane do konta logowania na stronie, a puki gracz nie spłaci się będzie grac na samych pasach do gry czyli login i hasło zostanie mu podane. Wydaje mi się że i tak idę na rękę szukam osób do gry dla tego też oferuje taką możliwość kupna konta.
Akemi dam ci jedną rade jeśli chcesz grać w Aiona to tylko priv , sam grałem rok na globalu i wiem jak tam jest .. pustki na serverach,patche co 3-4miesiące. Połowa community z Aiona gra teraz w Rifta. Jest ta sama sytuacja co z L2 NCSoft po prostu z**bał grę, zupełnie olewając Europe i Amerykę. w Korei już od ponad 4 miesięcy jest patch 2.5 a u nas nie wiadomo kiedy będzie nawet. Więc jeśli naprawdę chce grac w Aiona to polecam ci jakis dobry priv server albo jak chcesz na globcu to musisz się liczyć z tym ze będziesz szukał grupy na Dredigony itd. kilka godzin.
Witam szukam osób które graja lub chcą zacząć grac w Aiona na globalu. Bo tak samemu nudno się gra.