Team do Allods

Szukam TEAMU do gry Allods Online nie wiem dokładnie jaką kraina ale chce paru osób do ekipy by wbijać lvl :D

Ja gram po stronie imperium. Mam lvl 28, jak się zdecydujesz na imperium to pisz.

Dobra Imperium a takie pytanko kim sie ciekawie gra ?

ja zaczne ściągac

sry za offtop

Nie masz życia typje czy grasz w każde mmo po 2dni z "uber ekipą"?Co chwile szukasz ekipy,już widzę jej stabilność w Allods.

@up

Nie wolno mu grać w różne MMORPG? Niektóre się pewnie mu szybko znudziły.

-------

A w Allods to ja będę grał niedługo, pobiera się :)

@upNie wolno mu grać w różne MMORPG? Niektóre się pewnie mu szybko znudziły.

Tak znudziła mi sie wiekszosc gier ;) ale Allods jest SPOKO ;D

i na jakim serwie bedziemy grać?? może Nenzeb czy cos takiego :D

Ja w sumie też mogę dołączyć. Proszę o dokładnie podanie info czy Liga czy Imperium oraz który serwer. Poza tym proszę podać nick gracza do którego mam się zgłosić. Tak poza konkursem to wolałbym Ligę, gdyż posiadam już dwie postacie, jeszcze z OB na serwerze pierwszym (chyba ZAK się nazywa), ale jakby co to mogę pograć Imperium. Będę grać Nekromantą. Mam jeszcze pytanie czy ogólnie dużo osób gra w Allods oraz jak IS wpływa na rozgrywkę(kiedyś była masakra, ale słyszałem że ostatnio coś poprawili)?

Jakby co to zrobiłem sobie drugie konto, więc spokojnie mogę grać Imperium.

Ja zaczelem na ZAK liga ;p Elf mage

Ale my na Imperium gramy ja mam nick: Matismmo

Dobra to ustalamy, że gramy Imperium. Teraz pytanie który serwer? ZAK?

Nazeb czy coś takiego ;) ten serwer sie nazywa :)

To jest serwer stojący w Ameryce dla graczy amerykańskich, więc nie opłaca się nam tam grać. Z tego wątku: http://allods-online.pl/forum/index.php/topic,972.0.html wyczytałem, że najlepiej zagrać na ISA, bo rzeczywiście jak się ostatnio logowałem po stronie Ligi na ZAK to graczy nie było w ogóle. ISA to europejski serwer na którym podobno gra sporo ludzi i w tym dość dużo polaków.

ja tez sie chyba dolacze nick bedzie Eldho lub Eltern

Super ja sciaglem amerykanska wersje ;/ to na America gramy ?!

Wejdź na http://en.allods.gpotato.eu/ i ściągnij klienta stąd. To jest europejska wersja. Na amerykańskiej nie opłaca się grać, gdyż będą duże lagi, nie wiadomo jak jest z ilością graczy i jaka jest polityka gpotato w stanach. A poza tym jak będzie zorganizowany np. jakiś event to większość imprez będzie się odbywać gdy u nas będzie późna noc i będziemy sobie smacznie spać. Waga klienta EU to 3.35 gb.

Ja na EU nie gram na America lagów nie ma i nie chce mi się nastepnych 8 godz tracic na sciaganie !

No to powodzenia.

8h?? człowieku to jakiego ty masz neta...A żeby nei było offtopu to tez bede grac po stronie ligi nic WildChild ew.EvilGuy ew. UglyGuy :D