Team Do Fps'a

Szukam ludzi do wspólnej gry w jakiegoś f2p fps dlaczego jakiegoś? bo grałem w większość i nie mogę się zdecydować sam.

Wymagania jak zawsze : ts, w miarę dużo czasu i jakikolwiek skill bo jak już mamy grać to po to, żeby te późniejsze klanówki wygrywać.

Z takich jakie mogę na tą chwilę zaproponować to jest:

-AVA

-Ghost Recon Online

-Crossfire

-MicroVolts

-Combat Arms

Dawać swoje propozycje i wszystko co dotyczy teamu pisać na gg : 7338809

Grę wybierzemy wspólnie.

Ja się w sumie piszę. Dość dużo czasu mam, nie taki zły chyba w te fpsy jestem :).

Nie ma sprawy i tak wszystko przyjdzie z czasem chociaż większość fps'ów jest taka sama więc ten skill jest razem z doświadczeniem :)

Ostatnio mam ochotę na pogranie w CS'a 1.6 albo CS:S tylko wiadome samemu trochę nudno. Tak że może cs?

Cs 16.6, source nie są free 2 play zreszto po kilku latach nawet bym nie chciał do tego wracać :P

Można lajtowo grać na Non-steamie więc naprawdę nie widzę problemu. No ale skoro nie to trudno. Powodzenia.

A s4? ;>

też chętnie sproboje, tylko że trzeba znaleść jakiegos fpsa gdzie czity nie są zbyt popularne, bo to psuje gre.

Jeśli wogole jest taka f2p.Comat Arms jest spoko, na ESL widnieje, tak samo Crossfire, jednak te czity są w mniejszych lub wiekszych ilosciach.

Wg mnie wybór miedzy tymi dwoma grami by był spoko, takie jest moje zdanie.:)

cs2d : )

I ja bym chętnie postrzelał znów. W AvA'e kiedyś dużo grałem, tytuł ogólnie bardzo dobry, może do niej wrócić?

też chętnie bym pograł a skila niebrakuje a w Crossfire mozna robic konta bo z tego co pamiętam ja np. niemogłem zrobić konta ;//

Zgłaszam się CS 1.6 albo S4

Razem wybraliśmy Arctic Combat pograłem parę godzin i gra trzyma poziom ja przy niej na pewno dłuuuugo zasiądę. Mogę polecić i zapewnić że nie będziecie żałować :)

Zapraszam Was do wspólnej gry znajdziecie mnie tam pod nickiem SumaStyli lub piszcie na gg 7338809.

Klan będzie zrobiony jutro.

Nie wiem czy wiece ale Arctic Combat to tragiczny fps ... zobaczcie sami

@up

Twierdzisz tak po oglądnięciu recenzji jakiegoś nędznego youtubera ? lol dziwny jesteś. Zresztą sam grasz w tragiczną grę (Aika) i chodzisz wszystkim proponujesz. f*ck logic...

Co do tematu. Gracie dalej ? grałem kiedyś i zastanawiam się nad powrotem. Ilu was jest ?

Mógłbym się pisać na AVĘ bo w sumie w miarę regularnie w nią gram :] obecnie może być problem z DUŻĄ ilością wolnego czasu, ale mam nadzieję za miesiąc skończyć studia więc może wtedy będzie lepiej ;D

niestety niepogram z wami w Arctic Combata gdyż spędziłem tam dużo czasu a lista bugów jest dalej taka długa jak na becie + wydają wadliwe patche niektorzy z mojich kolegów po wejściu 1 patcha craschuje im się komputer i muszą czekać do wyjścia nowego. Więc odpada mi się podoba pomysł kolegi wyżej z CS:Source NonSteam obecnie gram juz prawie rok i podoba mi się ta gra.Lub AVA też kiedyś pogrywałem i z pewnością skill jest ^^

Szukam ludzi do wspólnej gry w jakiegoś f2p fps dlaczego jakiegoś? bo grałem w większość i nie mogę się zdecydować sam.

Wymagania jak zawsze : ts, w miarę dużo czasu i jakikolwiek skill bo jak już mamy grać to po to, żeby te późniejsze klanówki wygrywać.

Z takich jakie mogę na tą chwilę zaproponować to jest:

-AVA

-Ghost Recon Online

-Crossfire

-MicroVolts

-Combat Arms

Dawać swoje propozycje i wszystko co dotyczy teamu pisać na gg : 7338809

Grę wybierzemy wspólnie.